Breakfast at HyKi's

Mode & trends door Jet
Een schattig salonbootje vol modejournalisten, prachtige sieraden, verse jus en overheerlijke broodjes. De reden van al die gezelligheid en lekkernijen? De lancering van de Lovely Collection van Hyki!

Meestal ontbijt ik heel vluchtig, terwijl ik me ? al kauwende op een broodje - met mijn ene hand opmaak en met de ander mijn schoenen aantrek. Laatst was het echter een heel ander verhaal: ik was door sieradenmerk Hyki uitgenodigd voor een intiem en uitgebreid persontbijt. Bij het Waterloopplein in Amsterdam lag een cute salonbootje op ons te wachten, dat tot in de puntjes was verzorgd: bloemen, zakdoekjes met een knipoog naar de film Breakfast at Tiffany en natuurlijk heel veel sieraden.

 
Sensible fashion

Toen alle journalisten (met ietwat slaperige oogjes) aan boord waren, konden we vertrekken. Terwijl we door de prachtige Amsterdamse grachten voeren en genoten van een heerlijk ontbijt, vertelde eigenaresse Kim Martens ons meer over de nieuwe lijn Lovely Collection: Gemstone Jewelry. De collectie bestaat uit armbanden en kettingen vervaardigd met halfedelstenen, zoals jade, kyaniet, onyx en agaat. "De kostbare halfedelstenen verrijken de sieraden op twee manieren, ze zijn prachtig, maar er wordt ook een helende werking aan gemstones toegekend", aldus Kim. Hierbij kun je denken aan 'beschermend', 'versterkend', 'verhelderend' en 'kalmerend'. Ze zijn dus niet alleen heel mooi en fashionable, maar zijn ook nog eens goed voor lichaam en geest!


Lovely sieraden

Uiteraard mochten we de sieraden ook van dichtbij bekijken en they are lovely indeed! De sieraden hebben een stylish, elegante look en de gemstones geven ze een bijzondere touch. Helemaal leuk is dat elk item wordt geleverd met een kaartje waarop de speciale werking van de halfedelsteen wordt uitgelegd. Zo kun je een sieraad kiezen dat je mooi vindt én dat bij jouw persoonlijkheid past. Of je kunt er juist eentje uitkiezen voor een vriendin of familielid: een uniek cadeautje!

De Lovely Collection van HyKi is nu verkrijgbaar op www.hyki.nl en in de HyKi shop-in-shops die je door heel Nederland kunt vinden.

Fotocredits: Hyperz PR