Vind de perfect jeans op Citizens of Humanity

(Web)shops door Redactie Ze.nl
De spijkerbroek: we kunnen niet zonder! Helaas is het vinden van de ideale jeans vaak één groot drama. Maar de redding is nabij, want de perfect passende spijkerbroek bekijk, probeer én koop je vanaf nu online op CitizensofHumanity.nl!

Goede billen, de juiste lengte en een mooie wassing: we hebben een hoop eisen als het gaat om een nieuwe spijkerbroek. Van het uren rondstruinen door de stad ? dat gepaard gaat met een hoop teleurstellingen? worden we dan ook behoorlijk chagrijnig.

Gelukkig heeft Simply Jeans een nieuwe webshop gelanceerd, exclusief voor het populaire denimmerk Citizens of Humanity. Dankzij de vernieuwde online winkel kun je ieder moment van de dag, waar je ook bent, alle beroemde modellen en wassingen uitvoerig bekijken én proberen op de virtuele paspop.


Laat je inspireren door de vele beroemde fans zoals Gwyneth Paltrow, Rihanna en Eva Longoria bij het uitzoeken van een broek of kleed je virtuele paspop aan. De pop kun je volledig customizen zodat ze niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua lijf op jou lijkt! Bovendien kun je haar 360 graden draaien, zodat je werkelijk van alle kanten ziet of de broek een goede fit voor je is! Ideaal toch?

Twijfel je toch nog? Schakel de hulp in van je vrienden en vriendinnen. Sla het beeld op en deel ?m gemakkelijk via Facebook en Twitter!

Citizens of Humanity
Citizens of Humanity is een idee van Jerome Dahan. Met meer dan 25 jaar ervaring in de denimbranche zag hij als één van de eerste de behoefte voor een luxe versie van de vertrouwde spijkerbroek. Zijn broeken met hun vintage look, maar gemaakt van hoogwaardige materialen sloegen in als een bom. Binnen no-time werden de modellen opgepikt door alle grote modebladen en liep heel Hollywood in een jeans van Citizens of Humanity.