Het Kruidvat-persevent. Ze was erbij!

(Web)shops door Betty
Kruidvat heeft een hoop pareltjes in haar assortiment. En om die te presenteren, werden de redactieleden van Ze.nl uitgenodigd. Hier het verslag van een dag snuffelen tussen make-up en beautyproducten!

Een tijdje geleden was het zover: de presentatie van het winterassortiment van Kruidvat. RedactriZes Donna, Esther en Betty waren uitgenodigd voor dit event, met als thema 'Hollywood-sterren'. Wij waren benieuwd.

Mint Hotel
Het event vond plaats in het Mint Hotel, een nieuw hotel op steenworp afstand van het Centraal Station in Amsterdam. Allereerst gingen we naar de Skylounge, waar we getrakteerd werden op drankjes en een schitterend uitzicht. Leuk weetje: ze serveren hier geweldige cocktails!


Nieuwe producten

Vervolgens mochten we, samen met andere journalisten en bloggers, naar een kamer vol met de nieuwste producten van Kruidvat. En dat was een lust om naar te kijken. Alles stond mooi uitgestald en na een korte inleiding kregen we de mogelijkheid om zelf rond te snuffelen. Een absolute aanrader is de nieuwe bodyfruit-lijn van het eigen merk. De allernieuwste geur - die binnenkort in de winkels ligt -  is zo lekker dat je er een lepel bij zou willen pakken! Ook kunnen we, vanaf november ongeveer, een lijn met leuke accessoires in Kruidvat vinden. Denk aan: tasjes in de vorm van bloemen, mooie kettingen en frutsels voor in het haar. Laat die feestmaand maar komen!

Make-up
Zoals je waarschijnlijk wel weet, heeft Kruidvat een flink assortiment aan verschillende make-up merken. Denk aan Gosh, Catrice, Essence en NYC. Van ieder merk kregen we een uitgebreide uitleg en demonstratie. Onze monden vielen open van verbazing; dat make-up van die prijsklasse ook van zo'n goede kwaliteit was, wisten we niet. Wij zijn helemaal fan!


Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging is ontzettend belangrijk. Als je tenminste waarde hecht aan een glanzende, strakke en egale huid. Kruidvat had een onafhankelijke schoonheidsspecialiste gevraagd om de producten van het eigen merk uit te proberen. En ze was enthousiast! Speciaal voor het persevenement gaf ze een demonstratie van een gezichtsbehandeling met de producten van Kruidvat. Hebberig zaten wij elkaar ondertussen aan te kijken.

Nailart
Ook voor het versieren van je nagels kun je bij Kruidvat terecht. Alle make-up merken bij Kruidvat beschikken namelijk over een uitgebreid assortiment aan nagellak. Tijdens het persevent konden we kennis maken met zogenaamde crackle-nagellak en marble nails (twee nagellakkleuren met elkaar gemixt in een mooie vorm). 


Time to go

Na een hele middag informatie te hebben gekregen, was het fijn om terug naar de Skylounge te gaan. Daar werden we opgewacht door hemelse mannen en werden we verwend met lekkere drankjes en hapjes. En: een zeer goed gevulde goodiebag!

Met een voldaan gevoel verlieten we even later het Mint Hotel. We hadden veel nieuwe dingen geleerd, waren geinspireerd om binnenkort de plaatselijke Kruidvat te plunderen en hadden bijgekletst met leuke (beauty)bloggers. Wat wilden we nog meer?

Wat is jouw favoriete product of merk van Kruidvat?