Herfsthuis!

Wonen door Eline
De blaadjes vallen van de bomen, de wind rukt aan en de duisternis valt steeds vroeger in... Juist ja, het is weer herfst! Dat betekent minder tijd buiten en meer tijd binnen! Op Ze.nl tips om je huis, en jezelf, lekker herfst- en winterklaar te maken.

Herfstige opbergers

Elke kamer krijgt meer warmte door accessoires in natuurkleuren en -materialen! Denk bijvoorbeeld voor je kleine frutsels aan opbergmanden van riet of houten kisten. Ook leuk zijn opbergers gemaakt van vilt, oersterk en lekker zacht! In vele kleuren en formaten te verkrijgen.
Manden (zie afbeelding) ? 59,95


Warme plaids
De verwarming gaat weer aan, maar echt lekker warm word je met opgetrokken knietjes op de bank onder een dekentje of warm plaid. Heerlijk op een luie zondagmiddag, tijdens een spannende film of gewoon voor de sier. Kijk in een gemiddelde woonwinkel en je vindt plaids te kust en te keur voor die koude avondjes thuis.


Plaid Moltex ? 44,95                                     Plaid Bijenkorf ? 45,-

Kussenslopen

Je huis een mini-makeover geven met een klein budget? Een aantal nieuwe kussenslopen doet al wonderen! In je stoel of op je bank wat kussens toevoegen in warme herfstkleuren - als mosterdgeel of bordeauxrood - of met vrolijke printjes en je krijgt het al warm als je ernaar kijkt!

Pipa sierkussen ? 49,95                             Pipa sierkussen ? 24,95

Kaarsenplateau

Niets is zo gezellig als genieten bij de openhaard (toch wel een ultiem winteraccessoire in je huis). Mocht je deze niet hebben, dan zijn er ook andere manieren om met vuur 'te spelen'. Zet een plateau of bord neer met een flink stel kaarsen erop in warme kleuren als donkerrood, warm beige of antraciet. Hoe meer kaarsen bij elkaar, hoe gezelliger en warmer de sfeer. Steek ze aan en bespaar zo ook nog elektriciteitskosten!


Waxinelichthouder ? 7,50                    Waxinelichthouder ? 9,95

Zachte (sok)pantoffels

We kennen het waarschijnlijk allemaal: de wekker gaat, jij klimt uit je warme bed en komt met je blote pootjes terecht op de koude kille vloer. Brr! Gelukkig heb je nu van die leuke (sok)pantoffels, met antislib, zodat je door je hele huis kunt banjeren zonder blauwe tenen te krijgen.


Lovely p-js

En boven die warme pantoffeltjes loop je er ultraherfstig bij in een fijne warme pyjama of huispak. Elke lingeriewinkel verkoopt er wel een aantal in zachte kleuren en zachte stoffen. En de pyjamas van nu zijn zo trendy, dat je er ook prima de hele zondag mee rond kan lopen!


Heb jij nog tips voor een herfsthuis? Deel ze hier!