Britt Dekker onthult Playboy-cover in DWDD

Celebs door Redactie Ze.nl
Britt Dekker heeft gisteravond in De Wereld Draait Door haar cover van Playboy onthuld. De blonde realitybabe staat op de omslag van het decembernummer van het blootblad. Britt is erg tevreden met het resultaat.

Ze reisde voor de fotoshoot af naar het Canarische eiland Lanzarote. ?Ik wilde niet op een wit strand, dat vond ik te standaard. Lanzarote heeft vulkanen en zwart zand. De Grand Canyon had ik ook cool gevonden, maar dat was iets te ver en daar waren te veel voorbijgangers,? aldus Britt in een interview met NU.nl.

Helaas is er al een deel van de foto's op internet verschenen en Britt baalt hier gigantisch van. Ze moest 'er gewoon van huilen'. ''Het is al vaak genoeg gebeurd dat Playboy-foto's zijn uitgelekt. Nu zou ik weleens willen weten welke lul hierachter zit."Wat ons overigens erg opviel tijdens de uitzending, was dat Britt enigszins gemaakt overkwam. De grappen die zij maakte, leken behoorlijk ingestudeerd. Daardoor rijst bij ons nog steeds de vraag: is Britt echt zo dom of is het gespeeld? Vriendin Ymke heeft daar wel een antwoord op: "Als ik zie hoe zij iedereen om haar vinger weet te winden, denk ik dat de journalisten de echte dommerds zijn."

Britt was trouwens niet de enige die haar blote borsten onthulde tijdens DWDD. De uitzending werd verstoord door een naakte dame, slechts gekleed in een string, die vroeg of ze Matthijs van Nieuwkerk een kus mocht geven. Het was een guerilla streakeractie van pr-bureau Femme X.

Ben jij benieuwd naar het interview met Britt in De Wereld Draait Door? De uitzending staat online!

Ga jij het decembernummer van Playboy met de naaktfoto's van Britt kopen?