WIN: Moment de Bonheur + Volume mascara

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Beleef het ultieme geluksmoment met het nieuwe parfum Moment de Bonheur van Yves Rocher! De geur staat voor het gevoel van puur geluk en ruikt heerlijk fris, maar toch vrouwelijk. Maar kans op deze eau de parfum én een volume mascara!
 
Het merk Yves Rocher staat bekend om zijn schoonheidsproducten op basis van plantaardige ingrediënten. Oftewel: mooi blijven zonder de natuur uit het oog te verliezen en dat voor een zeer aangename prijs.

Het nieuwe parfum van het beautymerk laat je het ultieme geluksmoment beleven. Het gevoel dat je krijgt van shoppen in de uitverkoop of je lover weer zien na een lange tijd. De geur is bloemig, fris en bevat één van de kostbaarste rozensoorten ter wereld: de meiroos. Wij hebben de geur al getest en vonden 'm erg fijn!

Maak ook kennis met de voordelen van de webshop van Yves Rocher via www.yvesrocher.nl:
  • Gratis thuisbezorging bij een bestelling vanaf ?25
  • Gratis geschenk bij de bestelling
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilige betaling
Ben je nieuwsgierig geworden naar dit parfum en kun je wel een geluksmomentje gebruiken? Doe dan mee met onze winactie!

Ze.nl mag namelijk 5 x het eau de parfum Moment de Bonheur (50 ml) t.w.v. ?53,- plús een volume mascara van Yves Rocher weggeven. Om kans te maken moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 5 december 2011.