WIN: Een jaar lang GRATIS kaarten sturen met Kaartje2go.nl t.w.v. ? 250,-

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Wie wordt er nu niet vrolijk van een lief kaartje op de deurmat? Jij maakt kans om vrienden en familie een jaar lang (gratis) heel blij te maken met verschillende wenskaarten ter waarde van ? 250! Doe snel mee met onze winactie met Kaartje2go!
 
Een verjaardagskaart, een beterschapskaart of zomaar een kaartje. Wat voor kaart het ook is, het geeft je een fijn gevoel van binnen, omdat je weet dat er iemand aan je denkt!
 
Een kaartje sturen hoeft helemaal niet veel tijd in beslag te nemen - eentje kopen, schrijven, postzegels zoeken, langs de brievenbus rijden - maar kan heel gemakkelijk online via Kaartje2go.nl. Je kunt zelf de meest unieke kaarten maken met je eigen foto of je kiest een mooi ontwerp uit de kaartengalerij, waar je keuze hebt uit meer dan 15.000 verschillende wenskaarten. Kaartje2go is als beste getest door Vara Kassa, vanwege de gemakkelijke website en prachtige kaartkwaliteit.
 

 
In vier simpele stappen heb je al een kaart ontworpen, inclusief je eigen foto (of een ontwerp), je eigen teksten, een mooi kader of andere leuke versieringen. ?Verstuur? je jouw kaart voor 18:00, dan gaat ?ie dezelfde dag nog op de post. En dat al vanaf ?1,45 per item, inclusief postzegel!
 
Ze.nl mag een jaar lang gratis kaarten sturen t.w.v. ?250,- bij Kaartje2go.nl weggeven! Wil je kans maken op deze prachtige prijs, LIKE Kaartje2go dan op Facebook en laat je e-mailadres achter bij de open vraag. De prijsvraag loopt tot en met 2 december.