ZeTest: anti-winterhaar producten

Haar door Anouk
Elke winter heb ik weer last van enorme klitten en statisch, pluizig strohaar. Om gek van te worden! Gelukkig zijn er merken die speciale shampoos hebben uitgevonden tegen winterhaar. Mijn redder in nood: Andrélon Care & Repair.

Deze productlijn bestaat uit acht stappen. Ik heb alleen de eerste drie stappen: Care & Repair Shampoo (?2,99), Care & Repair Conditioner (?3,49) en Care & Repair Crème (?3,49). Maar misschien is het handig als ik eerst even uitleg wat winterhaar is.

Je hebt winterhaar als:
?    je last hebt van gespleten haarpunten;
?    je haar statisch is;
?    je haar er dof uitziet;
?    je haar ruw aanvoelt;
?    je haren gemakkelijk afbreken;
?    je snel last hebt van klitten.

De oorzaak hiervan, is dat het buiten koud is en binnen warm. Tijdens de winter dus.De belofte

Andrélon Care & Repair is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. De producten uit deze lijn zijn verrijkt met lipiden en nutri-olie, die elke haarvezel diep en intensief voeden en verzorgen. Je ziet al resultaat na veertien dagen.

ZeTest
Tijdens het douchen gebruik ik de shampoo en conditioner. Eerst masseer ik de shampoo in mijn haar en spoel ik het goed uit. Daarna gebruik ik de conditioner, die ik ook goed in masseer. Na één tot twee minuutjes wachten spoel ik mijn haar goed uit.

Na het douchen droog ik mijn haar af met een handdoek. Voordat ik mijn haar ga kammen - dat is een grote ramp met winterhaar! - doe ik twee pompjes crème op mijn handpalmen en verdeel dit over mijn hele haar, vanaf de wortels tot in de puntjes. Dit moet je goed in je haar smeren en daarna kun je (eindelijk!) goed je haren kammen. Je hoeft de crème niet uit te spoelen.


Werkt het?

Ja! Na de eerste wasbeurt merk ik al gelijk een groot verschil. Al het pluis is weg en ik kan weer normaal mijn haren kammen, zonder dat het een groot gevecht wordt met de enorme klitten. Bovendien ruikt mijn haar ook erg lekker!

Toch zit er ook een klein nadeel aan deze producten. Ik ben al gezegend (not!) met fijn, futloos haar en van deze haarproducten worden mijn lokken alleen maar slapper. Bovendien wordt mijn haar van de crème en conditioner ook sneller vet.

Benieuwd naar alle producten uit deze lijn (zoals het haarmasker of het serum)? Bekijk én koop ze online!

Wat doe jij tegen winterhaar?