Cameron Diaz en P.Diddy in love?

Celebs door Redactie Ze.nl
De vlinders dwarrelen weer rond in celebland, want Cameron Diaz en P.Diddy lijken het wel erg gezellig te hebben. Drie jaar geleden werden de twee ook al kussend op een feestje gespot. Hebben de twee nog steeds een zwak voor elkaar?

Cameron verbrak in september haar relatie met honkbalspeler Alex Rodriquez, waarmee ze een jaar samen was. De actrice lijkt er niet erg om te treuren, want naar verluidt heeft ze haar zinnen gezet op een andere donkere man: niemand minder dan P.Diddy!

Het duo werd vorige week samen in een restaurant in New York City gespot. Het was overduidelijk: ze kunnen het erg goed vinden samen! "Na het etentje maakte ze samen een wandeling door Washington Square Park. Cameron straalde en je kon goed zien dat de twee zich erg op hun gemak voelde bij elkaar", aldus een ooggetuige.

Volgens een insider zijn de twee absoluut meer dan vrienden, maar zijn ze nog niet klaar voor een relatie. "Ze zijn nog maar net aan het daten en willen zich nog niet binden. Maar P.Diddy is wel absoluut iemand waar Cameron veel lol mee kan hebben."

De twee hebben al wel een kleine geschiedenis met elkaar, want drie jaar geleden kusten ze al op een feestje in LA. Daarna spraken ze regelmatig af om samen een hapje te eten. "Cameron zat al aan tafel toen P.Diddy arriveerde. Hij had zelfs zijn eigen fles wijn meegenomen. Het lag er dik bovenop dat die twee op date waren, ze zaten voordurend met elkaar te flirten."

Wat denk jij? Wordt dit een nieuw Hollywoodkoppel?