Het is 11-11-'11, dat betekent: trouwen!

Relaties door Karin
Vandaag is het 11 november 2011, en in cijfers is dit natuurlijk: 11-11-'11. Een mooie datum om te trouwen dus! Veel stellen (waaronder Jan Smit en Liza Plat) zullen dan ook vandaag - op deze magische datum - elkaar het jawoord geven.
 
De trouwdatum 11 november 2011 is voor veel mensen een mooie, magische datum om te trouwen - net zoals 2-2-'02 van Prins Willem Alexander en Maxima! Wij vroegen op straat hoe de dames over het huwelijk denken, of ze de datum belangrijk vinden en hoe hun sprookjesbruiloft eruit ziet!
 
Larissa (20): "Ja, ik wil zeker trouwen. Het liefst houd ik dan een heel groot feest, met een enorme bruidstaart, een prachtige witte jurk en alles erop en eraan. De datum interesseert me niets, als ik maar met mijn eigen vent ben. Ik wil liever wel in de zomer of de lente trouwen. En graag in Nederland, want het buitenland zou nog duurder worden. Die happening rondom 11-11-'11 snap ik wel, ik wil ook heel graag trouwen en als je die datum belangrijk vindt..."

 
Lieke (28): "Natuurlijk wil ik trouwen, dat is de droom van iedere vrouw! Mijn bruiloft houd ik graag basic en met een kleine groep mensen. Ik hoef niet uitgebreid te trouwen in een prinsessenjurk. De mensen om me heen die belangrijk voor me zijn, lekker weer en een leuke dag is het belangrijkst. Ik wil sowieso in de kerk trouwen, dat vind ik heel mooi. En als het in het buitenland kan, is het helemaal mooi meegenomen. Maar dat zou ik alleen maar leuk vinden voor de 'leuk', want ik heb geen connectie met het buitenland. Tenzij ik natuurlijk een leuke Italiaanse man opduikel haha!?
 
Indra (48): "Ik heb niks met 11-11-'11. Ik zou het wel mooi vinden, maar ik zou liever in de zomer trouwen. Ik ben op 9-6-?89 getrouwd, en ik ben nog steeds gelukkig met dezelfde man. De datum hebben we wel specifiek uitgezocht. Deze dag was op een vrijdag en wij vonden 9-6-'89 mooi. Het was een geweldige dag! Het plaatje was compleet: een mooi, klein gemeentehuisje, een lunch, een receptie, een diner en ?s avonds nog een feest. En toen een huwelijksreis naar Aruba, Bonaire en Curaçao. Dat was zeker voor herhaling vatbaar!"

Hoe denk jij over trouwen? Zou jij ook op zo'n speciale datum als 11-11-11 willen trouwen?