Helft vrouwen vindt gigolo inhuren slim

Intiem door Redactie Ze.nl
Betalen voor seks lijkt onder vrouwen niet langer taboe te zijn! Maar liefst de helft van alle dames bestempelt betaalde seks als slim, modern en verstandig. Dit blijkt uit onderzoek van Singlessite.nl onder 650 vrouwen.
 
Van alle dames die aan het onderzoek meededen, heeft 10% daadwerkelijk de daad bij het woord gevoegd en weleens een gigolo besteld. Het percentage dat momenteel serieus overweegt om een man te bestellen voor een stevig potje seks ligt op 21%. Een overige 40% zegt soms met de gedachte te spelen.
 
Aangezien wij vrouwen nogal veeleisend kunnen zijn, dient onze ingehuurde seksgod ook aan een aantal eisen te voldoen. De top tien van wensen ziet er als volgt uit:

1. Massage plus ontspannen vrijpartij
2. Een potje stevig rampetampen
3. Seks als nooit tevoren
4. Een meervoudig orgasme
5. Orale seks
6. Nieuwe dingen leren op seksgebied
7. Een forse tampeloeres die het lang blijft doen
8. Eindelijk eens een keer klaarkomen
9. Verschillende standjes uitproberen
10. Vooral lichamelijke intimiteit
 
Wat voor type vrouwen zijn het die willen betalen voor een mannelijke sekspartner? Volgens de geënquêteerde dames zijn dit op de eerste plaats hoogopgeleide vrouwen annex zakenvrouwen. Ook vrouwen van boven de veertig en single vrouwen scoren hoog. De minst waarschijnlijke klanten acht men laagopgeleide vrouwen, huisvrouwen en getrouwde vrouwen.
 
De grote hamvraag natuurlijk: heb jij weleens een gigolo ingehuurd of zou jij het weleens willen proberen?