Robert Pattinson vond Twilight-seksscène lastig!

Celebs door Redactie Ze.nl

En we blijven nog even in de Twilight-sferen. De knappe hoofdrolspeler Robert Pattinson liet namelijk weten dat hij het opnemen van de liefdesscène met Kristin Stewart in de nieuwste film maar lastig vond.En dat terwijl de twee in het echt zo verliefd zijn!

Robert

en Kristin mogen dan in het echt ook een stelletje zijn; de seksscène opnemen was voor de Britse acteur wel aardig gênant. "Het is gekkenwerk. Zeker twintig geldschieters raden je aan wat je wel en niet moet doen. Je laat ze je vrijtechnieken bekritiseren," vertelt de 25-jarige acteur aan Novum Nieuws.

"Ik denk dat hoe meer een stel zich bij elkaar op z?n gemak voelt, hoe moeilijker het is om een liefdesscène te doen. Je zult altijd denken: 'ik wil mijzelf niet voor schut zetten voor haar en ik weet wat ze nu denkt'."

Toch neemt de acteur de vrijscènes het liefst met een korreltjes zout. "Als je acteert, wil je eigenlijk alles serieus nemen, maar in zo?n seksscène doe je dat juist niet."

In The Twilight Sage: Breaking Dawn Part 1 raakt Bella (Kristin) zwanger en dat was voor Robert heel bijzonder. "Spelen om een vader te zijn was geweldig, dat was één van de leukste scènes om te doen. Elke vrouw met een baby ziet eruit alsof ze heel haar leven moeder is. Mannen niet, die zijn doodsbang dat ze de baby breken," aldus de knappe acteur.

Ga jij The Twilight Sage: Breaking Dawn Part 1 in de bioscoop zien?