WIN: VendouX Shine horloge

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Vrouwen en sieraden zijn een match made in heaven. Daarom worden er vast weer veel dames blij gemaakt met een mooi exemplaar tijdens de komende feestdagen. Bijvoorbeeld met een VendouX Shine-horloge, die jij nu kan winnen!

LET OP: We mogen een extra horloge weggeven! Je kunt nu dus kans maken op één van de twee horloges... Doe snel mee!

Horlogemerk VendouX speelt al jaren een prominente rol binnen de fashionmarkt. Het Nederlandse label maakt stijlvolle en trendy horloges die gedragen worden door fashionable BN?ers zoals Sylvie van der Vaart, Lieke van Lexmond en Inge de Bruijn.
 
Dit seizoen staan de sieradentrends compleet in het teken van rosé en keramiek. Het nieuwste model ?Shine? sluit perfect aan op deze trends. De zachte glans van de keramieken band geeft het horloge een mystieke uitstraling en de fonkelende steentjes op de stoere kast geven hem een vrouwelijke touch. Dit prachtige accessoire past bij elke outfit en elke gelegenheid.



Het horloge is niet alleen fashionable verantwoord; kwaliteit staat ook hoog in het vaandel bij VendouX. Het kwaliteits-quartz uurwerk is voorzien van een chronograaf-functie en de kast is waterdicht tot 5 atmosfeer (50 meter). Bovendien zijn de horloges kras- en kleurvast.
 
Met dit fabulous klokje straalt elke vrouw! Shine is verkrijgbaar in vier verschillende kleurcombinaties: wit & roségouden plating, wit & staal, zwart & roségouden plating en zwart en staal. Ceramic Shine is dé absolute musthave voor de komende feestdagen!
 
Check voor verkoopadressen de website: www.vendoux.com.
 
Ze.nl mag 2 x een VendouX Shine horloge weggeven (t.w.v. ?199,-). Om kans te maken op het horloge (in de kleur: zwart & roségouden plating) moet je dit artikel liken op Facebook door op het onderstaande icoontje te klikken én de onderstaande open vraag te beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 20 december.