Seks met je ex

Single & daten door Redactie Ze.nl
Seks met je ex: onverstandig, maar oh zo lekker. Ook ik ben schuldig aan deze ?misdaad?. De vrijpartijen waren lekkerder, heviger en stouter dan ooit. Maar de grote krokodillentranen kwamen altijd naar afloop...

"Seks nou niet met hem, je bent veel meer waard." Ik hoor het één van mijn vriendinnen nog zo zeggen. "Ja, die flapdrol wil je alleen neuken. Wel de lusten, niet de lasten!", riep de ander. Mijn lieve raadgevers hadden zo gelijk. Ik mocht hem dit pleziertje niet gunnen. Waarom ik het dan toch deed? Het was onvermijdelijk?

*Piep piep*, mijn telefoon ging af. Een berichtje. Van mijn ex?! Het was al zo?n vijf weken uit, maar nog altijd hadden we elkaar niet los kunnen laten. Hij had dan wel gezegd 'dat hij vrij wilde zijn', maar helemaal zonder mij kon hij niet.


Of ik gezellig bij hem in de tuin kwam zitten, want 'het is zulk mooi weer!'. Ja, waarom ook eigenlijk niet? Na vier weken janken, was ik nu weleens over hem heen hoor. En dus zat ik niet veel later midden in de zon op één van zijn klapstoeltjes. Hij had wijn gehaald, we hadden lol en cliché: het was weer zó vertrouwd.

Twee uur lang ging het goed, tot we elkaar dieper in de ogen aankeken (en ik bovendien ietwat tipsy was geworden). De zoen was onontkoombaar. En al gauw gingen de handen naar plekken, waar je als 'gewone vrienden' normaal niet komt. We leken weer een stel verliefde pubers. Wat hadden we DIT gemist. "Moeten we het niet nog eens proberen", vroeg ik. Het antwoord kon ik natuurlijk wel raden. "Ik weet het niet, ik sta denk ik nog steeds achter mijn keuze."

En daar zat ik dan. Thuis. Huilend. Ik kon weer helemaal opnieuw beginnen. Mijn vriendinnen troostten mij en lieten mij beloven dat ik dit nooit meer zou doen. "Nooit meer, ik beloohoof het", snikte ik.


Maar in plaats van stoppen, werden het maanden van stomende vrijpartijtjes. Werkelijk alles gooiden we in de strijd: van dirty talk tot de meest bizarre standjes. Nog altijd wist ik dat hij geen relatie wilde, maar als we elkaar twee keer in de week zagen, was ik daar tevreden mee. Hij gaf mij de liefde, het vertrouwen en de bevrediging die ik nodig had.

Maar ik kon natuurlijk weten dat dit niet de oplossing was. Zie het als een reep chocolade. Je hebt er ongelooflijk veel zin in en dus vreet je de hele reep op. En dan heb je spijt, want je wilde nu eindelijk eens van die love handles af. Zo is het ook met je ex: spijt na afloop, maar de seks is hemels!

En dat ging maandenlang zo door. Ik vertelde het mijn vriendinnen maar niet meer, die zouden woedend worden. En als ik die tien keer van de afgelopen maand toch opbiechtte, dan waren ze (inderdaad) boos. "Lekker dan, dus ik heb je al die middagen voor niets gesteund?!", vroeg één van hen dan geïrriteerd.

Ik moest hiermee stoppen en dus besloot ik na zeven maanden de stekker eruit te trekken. Geen Facebook-vrienden meer, whatsappen/sms?en was verboden en zagen we elkaar in de kroeg dan bleef het bij een 'hoi'.

Nu na zó veel maanden, kan ik eindelijk zeggen dat mijn liefde voor hem over is. Maar wat heb ik mij lange tijd ellendig gevoeld; dat gun ik niemand! Misschien hebben anderen wel positieve verhalen over 'seks met je ex', maar voor mij was dit de laatste keer! En ik kan eindelijk weer zeggen: ik ben gelukkig; ja ook zonder hem!

Heb jij weleens seks met je ex (gehad)? En hoe beviel jou dat?