I Love My Sample Sale: Ben jij erbij?

(Web)shops door Redactie Ze.nl
De mooiste kleding van topmerken kopen met kortingen van 50% en 75%? Het klinkt als een droom, maar dat kan gewoon bij de I Love My Sample Sale. Het event vindt zaterdag 17 december plaats en jij kunt erbij zijn. Meld je snel aan!

Ben je weleens naar een sample sale geweest? Ik heb er inmiddels een aantal bezocht en ik kan je vertellen: het is heaven on earth! Een grote ruimte met daarin rekken vol met prachtige merkkleding voor scherpe prijsjes. Beter dan dat wordt het toch niet?!

Jij hebt nu de kans om een sample sale mee te maken. Op de website www.brandshoppers.nl kun je je namelijk aanmelden voor het I Love My Sample Sale event, dat plaatsvindt op zaterdag 17 december tussen 10:00 en 16:00 in Amsterdam. Topmerken als Percy, A-rticles, Enelle en Mart Visser worden hier aangeboden met kortingen van maar liefst 50% en 75%. Zelfs de nieuwste collectie hangt voor de helft van de prijs in de rekken!

Dit event mag je natuurlijk niet missen, dus meld je nu aan via www.brandshoppers.nl en ontvang een toegangsvoucher voor twee personen. Maar let op: er zijn maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar, dus wees er snel bij.

ShopZe!