Hot or not: 2D-tassen

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Een slangenprintje, felle kleur of zelfs één met je eigen foto: elk seizoen ontstaat er wel weer een nieuwe tassentrend. De must voor deze winter? De Jump From Paper bag. Oordeel zelf: leuk cadeau voor Kerst of liever niet?

Waarschijnlijk moet je meerdere malen met je ogen knipperen, wil je geloven dat dit tassen zijn. Maar het is toch echt waar! De Taiwanese ontwerpers Chay Su en Rika Lin kwamen met het idee van deze cartoonachtige tassen en gaven de lijn de naam Jump From Paper.De grote vraag luidt nu natuurlijk: zijn deze bags werkelijk handig of alleen maar voor de gein? Als we de ontwerpers mogen geloven, dat eerste. Op de foto's lijken het getekende bags, maar eenmaal in je hand zijn het prima functionerende, drie dimensionale tassen.


Helaas is de tassenlijn nog niet te bewonderen in de Nederlandse winkels, maar online kun je ze natuurlijk wel bestellen! Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, zowel voor mannen als voor vrouwen. Voor een 2D-tas betaal je zo rond de ? 55,- Wij zijn benieuwd of deze trend ook overwaait naar Nederland.

Waar vonden we deze bijzondere tassen? Op ons leuke zusje Girlscene.nl natuurlijk!

Wat vind jij: hot or not?