Janneke draagt het stokje over aan Vera

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Als er één uitdrukking absoluut telt bij Ze.nl, dan is het wel ?time flies when you?re having fun?. Vijf maanden geleden maakte Laura plaats voor Janneke en nu is het ook voor haar alweer tijd om het stokje over te dragen aan? Vera.

Janneke neemt afscheid?

Bah, bah en nog eens bah: mijn tijd bij Ze.nl zit erop en wat ga ik het missen! Ik heb onwijs genoten van het (nog beter leren) schrijven, de leuke perspresentaties en tripjes, maar bovenal van alle meiden hier op de redactie! Stuk voor stuk schatten, écht waar!

En nu ga ik de gezellige Keizersgracht in Amsterdam verruilen voor de schoolbanken in Utrecht. Maar natuurlijk kijk ik terug naar heel wat mooie momenten, want die heb ik zeker gehad. Werken op deze redactie is ontzettend hectisch, maar oh zo leuk!

En wat heb ik toffe dingen mogen doen! Zo bezocht ik een feestje van ICI Paris XL, waarbij ik als afsluiter van de avond ook nog eens de musical Daddy Cool mocht bekijken. Daarnaast zag ik films als Nova Zembla en New Year's Eve als één van de eerste en ging ik samen met Jet naar de spetterende musical Wicked. Ook hield ik een telefonisch interview met World?s Worst Mum Lenore en vloog ik - als klapper op de vuurpijl - in mijn eentje naar Londen voor chocoladebakkerij Choccywoccydoodah! (Ik geloof dat ik de gelukkigste stagiaire op aarde was.)

Daarnaast tikte ik er flink op los over dirty talk en de piemeldeo, stelde ik het mannenpanel op en liet ik weten een lijstjemeisje en een controlfreak (die er een ongelooflijke bende van maakt) te zijn.

En nu is het klaar. Hopelijk hebben jullie een beetje genoten van mijn artikelen, want dat is waar ik - en wij - het natuurlijk allemaal voor doe(n). Vanaf maandag 23 januari neemt Vera mijn plaats in en ik wens haar ontzettend veel plezier, maar ik weet 100% zeker dat dát goed gaat komen!

...en we verwelkomen Vera!
Wat jammer dat Janneke onZe (ja, ik begin het al te leren) redactie gaat verlaten. Tijdens de inwerkdagen heb ik heel veel van haar geleerd. Nu mag ik dan eindelijk aan mijn stageperiode gaan beginnen bij Ze.nl en wat heb ik daar ontzettend veel zin in!

Mijn naam is Vera. Ik ben 22 jaar oud en opgegroeid in Noordwijk. Tegenwoordig woon ik al drie jaar in het mooie en altijd gezellige Amsterdam-Oost. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de HvA. Deze studie hoop ik over een jaar af te ronden en daarna wil ik fulltime in de journalistiek gaan werken. Dit is overigens een droom die ik al heb sinds ik zes jaar oud was.  "Ik wil Betty Glas worden en in New York gaan wonen", zei ik toen. Het ?Betty Glas worden?-gedeelte heb ik maar uit mijn hoofd gehaald, ik blijf toch liever gewoon mijzelf. Het in New York wonen daarentegen wil ik nog wel een keer gaan verwezenlijken. Maar of dit zo?n goed idee is als shopverslaafde weet ik nog niet?

Naast mijn shopverslaving hou ik mij bezig met schrijven, uitgaan, reizen, sporten en boven alles: genieten van het leven. Ik heb ontzettend veel zin om de komende vijf maanden voor Ze.nl te gaan schrijven en ik weet nu al dat ik hier een supertijd ga krijgen met veel leermomenten.