Stage lopen bij Ze.nl? Kom solliciteren!

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Ze.nl zoekt een slimme, enthousiaste en natuurlijk gezellige stagiaire die de redactie van onze website komt versterken. Wij schrijven over beauty, fashion, seks en lifestyle maar zijn ook niet bang de diepte in te gaan. We weten wat er speelt onder de doelgroep en zijn niet op ons mondje gevallen. Herken jij jezelf hierin en zie jij jezelf de komende maanden op een van de tofste plekken van Amsterdam werken? Lees dan snel verder hoe je kunt reageren!
 

Periode? 

Ze.nl zoekt per direct een stagiaire. Wij zoeken iemand voor een periode van 3 tot 5 maanden - onze voorkeur heeft 5 maanden.

Werkzaamheden:

- Schrijven en bedenken van artikelen
- Maken van de nieuwsbrief
- Maken van nieuwtjes
- Ondersteunen van website-beheer via CMS
- Evenementen en persevents bijwonen
- Interviews afleggen
- Social media bijwerken; Instagram, Facebook en Twitter
- Je denkt mee over de invulling van de site 
Ze.nl biedt je genoeg vrijheid om jezelf te ontplooien en te ontdekken waar je goed in bent en wat je het liefst zou willen doen. Je wordt daarbij goed begeleid door iemand van de redactie. Op onze redactie is het trouwens nooit saai: van lekkere lunches met een overdaad aan avocado's tot wijn op vrijdagmiddag. 

Profiel: 

Wij zoeken een HBO of WO student die fulltime stage wil lopen. Verder beschik je over de volgende eigenschappen en vaardigheden:
- Je houdt van schrijven
- Je schrijft foutloos Nederlands
- Je weet alles van social media
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- Je bent enthousiast, representatief, verantwoordelijk, zelfstandig, maar ook een echte teamplayer
- Je houdt van aanpakken en toont initiatief
- Je beschikt over een flinke dosis humor

Waar?

Ze.nl heeft een prachtig kantoor in De Hallen in Amsterdam-West. En we zitten boven de foodhallen! Het resultaat: wekelijks lekker lunchen bij onze onderburen. 

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij degene die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief en CV naar michelle[at]ze.nl (o.v.v. sollicitatie stage). En misschien ben jij straks wel onderdeel van de redactie van Ze.nl! You want it.