Bye Petra, hello Laura!

Werk & studie door Ze.nl
Als er één uitdrukking absoluut telt bij Ze.nl, dan is het wel time flies when you?re having fun. Drie maanden geleden maakte Vera plaats voor Petra en nu is het ook voor haar alweer tijd om het stokje over te dragen aan? Laura!

Bye Petra!
Wat? Oh nee, zitten de drie maanden er nu alweer op?! Het ging zo snel! En wat heb ik een leuke tijd gehad! Ik heb veel leuke dingen mogen doen, zoals Birgit Schuurman interviewen, bruidsjurken passen, Tjitske Reidinga interviewen, de film waarin zij speelt mogen zien en ik heb mijn flamoesje een opknapbeurt mogen geven (laten waxen). Al deze artikelen komen binnenkort nog online. Ja, je maakt wat mee op de redactie! Ik heb een ontzettende leuke tijd gehad, waarin ik veel geleerd heb. Nu ga ik eerst van mijn welverdiende vakantie genieten in Kroatië en daarna sluit ik mij het aankomende halfjaar op om af te kunnen studeren. Ik ga de gezelligheid op de redactie erg missen! En ook de leZeressen, want wat een leuke en lieve reacties heb ik gekregen. Bedankt daarvoor! Ik hoop naast het afstuderen nog tijd te hebben om wat leuke artikelen te schrijven voor Ze. Dus jullie gaan vast nog  van me horen!

Veel liefs, Petra

Hello Laura!
Wat heb ik zin om voor de leukste vrouwenwebsite van Nederland te gaan schrijven! Vijf maanden lang kom ik stage lopen bij Ze.nl en ik hoop veel te leren op deze gezellige redactie!

Na de opleiding Modevormgeving, wist ik het zeker: ik wilde schrijven! Vanuit het hoge noorden kwam ik vier jaar geleden in de Amsterdamse Jordaan wonen en begon ik met grote ambities aan studie Media, Informatie en Communicatie aan de HvA. Met deze stage hoop ik de laatste fase van mijn studie af te ronden, zodat ik daarna in de journalistiek kan gaan werken!

Wat over mezelf: ik ben chronisch blut door mijn shopverslaving, hou van reizen (het liefst naar steden met veel winkels), ben gek op chocola, vind het erg leuk om te tennissen maar kom geen niveau vooruit, ontspannen doe ik met yogalessen, ben bezig met mijn honderdste stoppoging met roken, hou van knuffelen, ik haat koken, maar hou van lekker eten, vind cocktails drinken met vriendinnen leuk en ik ben fan van Lana Del Rey.

Ik hoop de komende periode leuke artikelen te schrijven voor de lezeressen van Ze.nl!

Liefs, Laura