Advertorial: Vier Australia Day met Aussie

Haar door Redactie Ze.nl
Vandaag is het Australia Day: dé dag om stil te staan bij alles wat met het land down under te maken heeft. Zoals het haarverzorgingsmerk Aussie; met de fijne producten heb je binnen no time een aussome coupe!

Net als wij hier Koninginnedag vieren, kennen ze in Australië de nationale feestdag Australia Day. Op deze dag wordt er gevierd dat in 1788 de eerste vloot van elf schepen vanaf Groot-Brittannië Sydney bereikte. Het is een gezellige dag vol feestende mensen, gekleurde vlaggetjes, enorme barbecues, Australische muziekacts, een botenparade en spectaculair havenvuurwerk. One big party dus!

De ideale dag om even stil te staan bij Aussie ? het haarverzorgingmerk dat geïnspireerd is op Australische invloeden. Haargoeroe Tom Redmond ontdekte de bijzondere krachten van diverse Australische fruit- en kruidsoorten en besloot ze te verwerken in veertien verschillende shampoos en conditioners (met grappige namen als Luscious Long, Aussome Volume en Colour Mate). Er is voor ieder haartype wel een passend product te vinden dat het haar voedt, verzorgt en een levendige uitstraling geeft.

Zoals de 3 Minute Miracle Frizz Remedy; speciaal ontwikkeld voor pluizig en eigenwijs haar. Ideaal voor tijdens het onstuimige weer van de afgelopen weken! De blend van aloë vera en jojoba zaadolie zorgt ervoor dat jouw haren zo weer onder controle zijn.

De producten van Aussie zijn verkrijgbaar bij Etos.

Get Aussiefied!