Test als eerste Garnier Nutrisse Mousse

Haar door Redactie Ze.nl
Af en toe ben je je eigen haarkleur zat en wil je gewoon een nieuw kleurtje. Garnier biedt de oplossing met een nieuw product! Een kleuring die makkelijk in te brengen is én een intense, egale kleurdekking biedt: Nutrisse Mousse!
 
Veel vrouwen hebben het afgelopen jaar al kennisgemaakt met het fenomeen haarkleuring in de vorm van ?mousse?. Het is makkelijk aan te brengen, waardoor het thuiskleuren een piece of cake wordt. Echter, de kleurdekking en intensiteit was nog niet even goed als van een kleurcrème. Maar Nutrisse Mousse van Garnier verenigt nu best of both worlds: de makkelijke applicatie mét een egaal en intens kleurresultaat. Hoe fijn!
 
 
Verandering van textuur
Nutrisse Mousse heeft een zogenaamde ?intelligente? schuimtextuur. Het product begint als een mousse en verandert in een crème als het aangebracht wordt op droog haar. Zo is de kleuring nog makkelijker aan te brengen, en zullen de kleurstoffen bovendien dieper inwerken. De crèmetextuur zorgt voor een verbeterde absorptie in de haarvezels dat een nog mooier kleurresultaat oplevert!
Oftewel:
  • makkelijke manier van aanbrengen.
  • verbeterde werkzaamheid van de kleuring.
  • een intens kleurresultaat.
  • elke plek op het hoofd is beter bereikbaar.
  • gelijkmatige verdeling, zonder te druppen.
 
Nutrisse Mousse is verkrijgbaar in veertien tinten. De kleuren loopt uiteen van intens zwart tot bruine nuances, warme goudtonen en de mooiste blondtinten.
 
Garnier Nutrisse Mousse is vanaf half februari verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen in Nederland. Onder andere bij de filialen van Kruidvat, Etos en DA.

Test het zelf!
Wil jij Garnier Nutrisse Mousse als eerste uitproberen? Dat kan! Doe mee en vul de onderstaande vragenlijst in en wie weet heb jij binnenkort een pakketje met Garnier Nutrisse Mousse thuis in de bus liggen!
 
LET OP:

Deze actie is inmiddels gesloten. Dank allemaal voor het inzenden!