WIN: DVD Isabelle

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Velen van jullie zullen al bekend zijn met het Nederlandse boek Isabelle. Deze titel was namelijk vaak te vinden op verplichte boekenlijsten van veel middelbare scholen. Maar heb je ook al de indrukwekkende verfilming gezien?

Het verhaal

Wanneer de mismaakte kunstenares Jeanne (Tineke Caels), gedreven door jaloezie, de beeldschone actrice Isabelle (Halina Reijn) ontvoert, ontstaat tussen de twee vrouwen een bloedstollende psychologische strijd op leven en dood. Wat als je uiterlijk je levensloop bepaalt?Schrijfster Marit zag de film al en was zeker enthousiast, zoals je in haar recensie kunt lezen. Ben je ook benieuwd naar Isabelle? Doe dan snel mee aan de winactie!

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel de dvd dan online!

Ze.nl mag een aantal exemplaren van de dvd Isabelle weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 2 februari.