Doe mee aan Bourjois Game & win make-up set!

Winacties door Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Oogschaduw, blush, mascara... Wij vrouwen zijn dol op cosmetica. Met de nieuwe make-up set van Bourjois creëer je een prachtige look. Hebben? Dat kan! Lees hieronder hoe je deze set t.w.v. ? 46,50 kunt winnen!

Als er iets belangrijk is aan een date of een avondje uitgaan is het wel mooi zittende make-up. Hou je van een naturel-look of ga je liever voor de smokey eyes? Bourjois heeft nu vier nieuwe make-up sets: Naturel, Glamour, Smokey en Bohemian. Wil je ze winnen? Dat kan via Bourjois en Ze.nl!


Win via de Bourjois Game
Vertel vanaf woensdag 18 januari op de Facebook-pagina van Bourjois welke belangrijke date jij binnenkort hebt en zij zullen de ultieme make-up look voor jou selecteren. Wil je extra kans maken? Like de Facebook-pagina van  Bourjois en laat zo veel mogelijk vrienden op jou stemmen! Het mooie beautymerk mag maar liefst 1000 make-up sets weggeven, dus dat is het proberen waard, nietwaar?

Nog meer goed nieuws voor jou, want Ze.nl mag 4x de verschillende Bourjois make-up sets t.w.v. ? 46,50 per set weggeven! Om kans te maken op een willekeurige set moet je onderstaande vraag beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 30 januari.