WIN: Yves Rocher beauty winterpakket!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Tijdens de gure winterdagen heeft je huid wat extra verzorging nodig. Schrale lippen en een droge huid is tenslotte niet echt charming. Bij Ze.nl maak je nu kans op één van de drie beauty winterpakketten van Yves Rocher t.w.v. bijna ? 90!
 
De winter is een periode waarin je er 
nooit echt op je best uitziet. Laten we eerlijk zijn: we zien onszelf toch allemaal liever met een lekker bruin kleurtje en een sun bleached hairdo? Dat statische haar en die uitgedroogde huid is niet echt wat we voor ogen hebben als we onszelf op ons mooist willen maken voor een feestje.
 
Yves Rocher heeft heerlijke producten om deze typische winterkwaaltjes tegen te gaan. Het mooie is dat de producten van dit merk geen dierlijke bestanddelen bevatten. De producten worden op plantaardige basis gemaakt: fijn! 

De pakketjes die Ze mag weggeven bestaan uit:
 
  • Tradition de Hammam oriëntaalse peeling
    Deze peeling bevat biologische arganolie, Marokkaanse klei en arganpitpoeder, die een intensief peelende werking heeft. Heerlijk voor een zacht huidje!  
           
  • Tradition de Hammam oriëntaalse douche-olie
    Deze heerlijke plantaardige douche-formule is verrijkt met arganolie uit Marokko van biologische landbouw. De olie smelt heerlijk op je huid!       
  • Een heerlijke handenbalsem
    Speciale balsem voor de winter om droge, schrale handen te voorkomen.               
  • Dagcrème voor je gezicht 
    Deze crème is een 24 uur-verzorging voor de vitale huid. Seizoenswisselingen en stress is in meer dan 80% de oorzaak van huidveroudering. Dit is een verzorginskuur van één maand, die je op elke leeftijd kunt gebruiken.   
  • Herstellende bodymilk voor de zeer droge huid        
    Met deze bodymilk wordt zelfs de zeer droge huid gevoed en hersteld. De huid is minder ruw, voelt zachter aan en is zichtbaar mooier. Ideaal voor de winter!
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en acties van Yves Rocher? Like dan hun Facebook-pagina!
 
Ze.nl mag 3 beauty winterpakketten van Yves Rocher weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 27 januari.