A lushy christmas

Lichaam door Redactie Ze.nl

Lush pakt weer groots uit deze kerst met verschillende producten.
Heerlijke bruisballen en bubble bars voor in het bad. Maar ook lekkere douche producten, zoals een body butter maar ook een glibberige douche jelly. Naast de bad en douche producten zijn er natuurlijk nog de befaamde zeepjes en nog veel meer verwennerijen.We zetten er een paar voor je op een rijtje.

Afbeelding verwijderd door redactie

Angels Delight
Een wolk van heerlijke zoete lucht komt je tegemoet als je snuffelt aan dit kleurrijke zeepje. Vol met glitters en sterretjes is deze zeep ook nog een lust voor het oog en daar houden wij wel van bij vrouw.nl. Er moet wel bij gezegd worden dat er enigszins voorzichtigheid moet worden geboden in het gebruik van deze zeep. Want je kan je behoorlijk openhalen aan de sterretjes. Dus gebruik deze zeep met een washandje of een lekkere schuimpuff.

Afbeelding verwijderd door redactie

Glam Rock
Een stijlvol Lush blikje met daarin een subtiel geurend blokje gevuld gouden glitters voor in je haar. Glam Rock kan je laten veranderen in een diva met een schittering die je normaal alleen in je kerstboom tegen komt. Of je kan natuurlijk kiezen voor een subtiele gouden glittering in je lokken, als je niet zo durft op te vallen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Snow Fairy
Een zuurstokroze douchegel met lieflijke glitters voor het extra feestelijke tintje. Naast dat deze douchegel zuurstokroze is, ruikt deze ook ontzettend sterk naar roze zuurstokken. Als je je ogen dicht doet lijkt het net of je in de verleidelijkste snoepwinkel ooit staat in plaats van in je eigen badkamer. Echt iets voor de echte zoetkauw.
Snow Fairy is te verkrijgen in 100 ml, 250 ml en 500ml.

Afbeelding verwijderd door redactie

Snow Festival
Een heerlijke witte bubble bar slice die gewoon zo al ongebruikt veel te lekker ruikt is toch wel Snowfestival. Als je eindelijk het lef gevonden hebt om deze te gebruiken wil je eigenlijk niets anders meer. De subtiele geur van marsepein doet je het water in je mond lopen. Terwijl je omringd wordt met grote vlokken schuim die je doen zweren dat het sneeuw is.
Dus in ieder geval een witte kerst.

Afbeelding verwijderd door redactie

Ruby Red Slippers
Verleid jezelf eens tot een heerlijk bad met deze sensationele rode bubble bar slice. Doe nu eens een keer niet het felle badkamerlicht aan maar steek eens een paar kaarsjes aan. Laat je wegzakken in robijnrood water wat je tegemoet glittert. De geur van rozen en manderijnen doen de rest. Pas wel op met het afdrogen met de sprankelende rode glitters.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze producten en misschien wel andere producten van Lush, ga dan naar de website. Hier vind je meer informatie en kan je gewoon lekker vanuit je luie stoel bestellen. Ook kun je hier de adressen van de winkels vinden, zodat je live kunt snuffelen.