Uitgeslapen ogen

Lichaam door Redactie Ze.nl

Binnen een paar weken een blik zonder wallen, dat belooft de bijsluiter. Zonder enige vorm van cosmetische chirugie weer die wakkere blik zonder die vervelende wallen onder de ogen.
Op de achterkant van de stijlvolle verpakking staat een foto van een mevrouw, genomen voor en na de behandeling met Eyetuck. En als de afterfoto niet gephotoshopt is, stemt me dat tevreden.

Tweemaal daags moet de creme worden aangebracht over de wallen met een kloppende beweging vanuit de binnenkant vlakbij je ogen naar buiten toe. Na het aanbrengen word ik verrasd met een warme tintelachtig gevoel op de plek waar ik de creme heb ingeklopt. Maar na een dag merk ik inderdaad nog geen verschil, waarschijnlijk ben ik gewoon te ongeduldig.

Na een week kloppen met Eyetuck zie ik een subtiel verschil, maar misschien wil ik dit alleen maar zien, want de mensen in mijn omgeving valt het niet op. Zij zien alsnog onder mijn ogen de twee wallen.

Drie weken later moet ik toegeven dat ik enigszins verschil zie onder mijn ogen. De huid iets iets strakker getrokken rond de probleemzone. Maar echt wereldschokkend verschil zie ik helaas niet. Het meest lastig aan het gebruik van dit product is, dat je echt niet moet vergeten dit tweemaal daags aan te brengen en daar moest ik mezelf vaak aan herinneren.

Conclusie: Eyetuck reduceert de probleemzones onder de ogen, hetzij minimaal. Maar goed het flesje is wel mooi vormgegeven, het oog wil ook wat .

Afbeelding verwijderd door redactie