Musthave make-up-spons

Lichaam door Redactie Ze.nl

Een make-up-spons van bijna dertig euro, is dat nodig? Niet als je van jezelf al een perzikhuidje hebt en nooit make-up gebruikt. Maar de beautyblender kan een uitkomst zijn als je dagelijks foundation of blusher op je gezicht aanbrengt en daarbij last hebt van vervelende overgangslijnen. Make-up 'blenden' betekent het vloeiend laten overlopen van make-up, zonder dat hierbij scherpe lijnen of afscheidingen van rouge of foundation te zien zijn. Met een streeploos gelaat is de make-up vrijwel onzichtbaar en oogt het resultaat dus volledig natuurlijk.

Hollywood

De beautyblender is ontworpen door twee van Hollywoods topvisagisten: Rea Ann Silva en Veronica Lorenz. Zij verzorgen de make-up van celebs als Alicia Silverstone, Kerry Washington en Sarah Michelle Gellar. De site www.beautyblender.net geeft aanwijzingen over het gebruik van het sponsje. Het is aan te raden om die eerst te bekijken, want zonder de aanwijzing in het filmpje zou je niet weten hoe je het sponsje onbeschadigd uit de verpakking krijgt. (Althans, mijn beautyblender vertoonde meteen een paar deukjes).

Instant versiering

De spons doet wat 'ie belooft: hij bereikt moeiteloos elk plekje en laat geen strepen achter. Het knalroze, druppelvormige sponsje is ook een instant versiering voor je kaptafel. Bijkomend voordeel is dat het veel beter is voor je huid. Met de bijbehorende cleanser maak je het sponsje namelijk zo weer helemaal schoon. Zelf zeggen ze daarover het volgende: "Je zou niet gaan eten zonder eerst je handen te wassen, dus gebruik dan ook je beautyblender niet zonder hem eerst schoon te maken." Tja, logica. Zeker is in ieder geval dat hygiëne een van de belangrijkste dingen is om je huid mooi te houden. Je make-up-spons schoonmaken kan dus zeker geen kwaad! De cleanser ruikt lichtelijk naar lavendel en ziet er net zo aantrekkelijk uit als het sponsje. Een onweerstaanbaar setje voor vrouwen die er goed uit willen zien!

Een setje met daarin de beautyblender en de cleanser kost ¤ 29.69. Kijk op http://www.ralphbaaij.nl/ voor verkooppunten in Nederland.