Je haar danst!

Lichaam door Redactie Ze.nl
Wella Lifetex Extra Rich Instant Repair

, een hele mond vol, herstelt beschadigd haar. Het twee-fasenproduct met double repair technologie geeft je haar tot twintig procent meer veerkracht. De heldere fase met het speciaal ontwikkelde voedingsstoffencomplex dringt diep door in de beschadigde haarstructuur, voedt en herstelt het haar van binnenuit.

De crèmeachtige fase met rijke actieve bestanddelen en amandelextract herstelt de haarstructuur, versterkt de buitenkant van het haar en voorkomt splijten van het haar. Je haar voelt na gebruik zacht en veerkrachtig aan. Het ziet er uit zoals het voelt: gezond en glanzend. En dat kunnen we best gebruiken in de gure R-maanden!

Instant Repair is alleen verkrijgbaar bij Wella kappers en wordt verkocht in een verpakking van zes serums. Elk flesje bevat 10 milliliter. Dat lijkt weinig, maar het is ruim voldoende om elke haar op je hoofd te bedekken onder een dikke laag crème. Je gebruikt het op gewassen, handdoekdroog haar. Doordat je Instant Repair niet uitspoelt, krijgt het serum de kans om goed in je lokken door te dringen. Je haar krijgt een uitgebreide behandeling, die je meteen terugziet. Onmisbaar voor een verzorgde coupe!
Afbeelding verwijderd door redactie
Wella Lifetex Extra Rich Instant Repair
?12,00
www.wella.nl