Een drie-stappen-plan voor de droge en overgevoelige huid

Lichaam door Redactie Ze.nl

Ik heb de producten geprobeerd en het is een drie-stappen-plan. Als eerste komt de reinigingsmelk aan de beurt, daarna een gezichtsolie en als laatste een hydraterende crème.

De reinigingsmelk kun je in de ochtend en avond gebruiken. Je brengt een klein beetje aan op een vochtig watje en je smeert het over je gezicht en hals. Dit moet je even laten intrekken en na een minuutje kun je het afspoelen met lauw water. Mijn huid voelde nog niet zacht aan, maar wel minder droog. Tijdens het gebruik rook ik helemaal geen amandel en dat had ik eigenlijk wel verwacht. Ik heb geprobeerd mijn make-up te reinigen, maar dat lukte niet.

De tweede stap is de gezichtsolie en ook deze is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze is erg fijn voor de zeer droge huid, want het geeft een heerlijk ontspannen gevoel en je huid voelt meteen zachter aan. Je verdeelt enkele druppels over je vingertoppen en dan verdeel je deze over je gezicht. Het trekt meteen in waardoor het geen vettige gevoel achterlaat. Ook de gezichtsolie ruikt niet naar amandel.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Als de olie is opgedroogd, kan je de hydraterende crème aanbrengen. Hij voelt heerlijk zacht en dik aan, waardoor het voelt alsof je gezicht echt gevoed wordt. Nadat ook de crème is ingetrokken, kun je beginnen met je make-up! Na een paar uurtjes voelde mijn gezicht nog steeds zacht aan. Ook rondom je ogen kun je de crème aanbrengen. Bij de laatste stap merkte ik wel wat van de toevoeging van amandel, de crème ruikt namelijk heerlijk!

Het is een heerlijk setje dat goed werkt voor de zeer droge en gevoelige huid. Er zijn geen etherische oliën gebruikt in de Amandel-lijn. Vooral de dames met een gevoelige huid hebben hier last van waardoor ze uitslag krijgen. De Amandel-lijn heeft dus geen activerende werking, maar een beschermende.



Amandel reinigingsmelk, 75ml - 5,65 euro
Amandel gezichtsolie, 50ml - 9,45 euro
Amandel hydraterende crème, 30ml - 8,45 euro