Met bubbles de kerst door...

Lichaam door Redactie Ze.nl
Merry X-mas Massage Bar

Een heerlijke kruidige massage met kaneel, kruidnagel en zwarte peper voor een warm, tinkelend gevoel op je schouders, rug of waar dan ook. Ook lekker als je een fikse kou hebt gevat! In je handen warm wrijven en masseren maar.
¤ 8,75

Afbeelding verwijderd door redactie

Silver Cloud Ballistic

Een groene met blauwe Ballistic, maar niet voor niets met een naam als Ballistic Silver Cloud. De binnenkant van de Ballistic heeft namelijk een schitterende zilveren verrassing voor je in petto.
¤4,95

Afbeelding verwijderd door redactie

Twinkle Ballistic

De gehele badkamer vult zich met een geweldige parfum van aardbeien, vanille en sinaasappel bij deze heerlijke bruisbal. Hul je in een feestelijke weelde en... geniet!
¤3,75

Afbeelding verwijderd door redactie


Christmas Kisses Bubble Bar

Een kruidige bubble bar met een kerstachtige uitstraling. De kruidige kaneelbubbels met limoen en sinaasappel verwarmen je lichaam en hebben op een positief effect bij opkomende griepjes. Dus niet alleen lekker, maar ook nog eens handig om in huis te hebben, voor als je je even niet zo lekker voelt.
¤ 4,50

Afbeelding verwijderd door redactie

Champagne Snow Shower Jelly

Een Jelly, wit als sneeuw, met de geur van cognacolie en zoete sinaasappelolie. Alsof je met een stuk pudding onder de douche staat. Uitkijken dat je hem niet uit je handen laat glippen!
¤ 5,95

Afbeelding verwijderd door redactie

Snow Fairy

Snow Fairy is een knalroze suikerzoete douchegel met glitters. Vooral kleine (en grote) prinsesjes zullen deze douchegel geweldig vinden. Snow Fairy is er vanaf ¤ 4,95.

Afbeelding verwijderd door redactie

Eggsnog Lipbalm

Deze bijzondere lippenbalsem bevat kaneel, vanille en citroen en massa's notenboter. Het is dan ook wel even wennen, dat kruidige smaakje en geurtje op je lippen. Maar het werkt perfect! Voor je het weet ben je er verslaafd aan, dus wees gewaarschuwd!
¤ 6,95

Afbeelding verwijderd door redactie

Cocktail Guest Soap

In Nederland niet zo bekend, omdat er hier geen verkooppunten zijn, maar Lush heeft een zeer elegant zusje in Engeland, B Never Too Busy to be Beautiful. Als gast is één van haar heerlijke zepen, Cocktail Soap, tijdelijk in Nederland bij Lush te koop. Een paarse zeep vol passie, met een heerlijke sexy bloemengeur.
Neem ook eens een kijkje op de website www.bnevertoobusytobebeautiful.com, want ook daar hebben ze heerlijke en bijzondere kado's, die je ook vanuit Nederland kunt bestellen of ga een keertje langs bij een van hun winkels in Londen.
¤ 5,75

Afbeelding verwijderd door redactie

Super Sized Lush Pud

Een Supersized Lush Pud (die je kapot kunt maken en er zo meerdere malen van kunt genieten), met daarin een stuk heerlijke romige Snowcake zeep en de winterse Bob Soap. Bijna te mooi om aan te breken!
¤ 19,50

Afbeelding verwijderd door redactie

Santa's Little Helper

Zorg dat je een aantal van deze cadeautjes op voorraad hebt voor iedereen die je huis binnenkomt en er oververmoeid uitziet. En zorg dat je er in ieder geval een paar achter de hand houdt voor de mensen die het kerstdiner koken, de oliebollen pakken en later de kerstspullen weer op moeten ruimen. Allemaal opwekkende kruiden om de spirit er in te houden. Bevat de ~~[i]Green Green Bath of Foam Bubble Bar/i][ en de Greenwash Soap.
¤ 12,50

Afbeelding verwijderd door redactie

Nudge Nudge Wink Wink

Dit bijzondere pakket is er niet alleen eentje met een knipoog, maar ook een klein beetje stout. Het is een doos vol sensuele verwennerijen voor geliefden. Het bevat de Sex Bomb and Tisty Tosty Bath Ballistic Bath Ballistics, Sexy Peel Soap, Therapy and Soft Coeur Massage Bars, Godiva Shampoo Bar en Buffy Body Butter. Alleen de naam vonden op de redactie al geweldig en daarom geven we deze week ook een aantal van deze kerstpakketjes met een waarde van ¤ 54,95 weg!

Afbeelding verwijderd door redactie

Alle kerstproducten zijn beperkt leverbaar, dus wees er snel bij. Op=op! Bestellen kan via www.lush.nl of loop even binnen bij één van de Lush-winkels.