Yoga voor je huid

Lichaam door Redactie Ze.nl

De afgelopen twee weken heb ik me, naast de dagelijkse oefeningen, dus ook gebogen over de werking van drie producten uit de Skin Yoga Face lijn, van het merk Artdeco. De Oxyvital Hydra Mousse, de Good Looking Moisturizer en de Oxyvital Tonic Spray. Deze nieuwe huidverzorgingslijn bevat een combinatie van innovatieve ingrediënten en Aziatische plantenextracten om de celademhaling te stimuleren, de huid te verstevigen en weer in balans te brengen.

Oxyvital Hydra Mousse

Skin Yoga Oxyvital Hydra Mousse is een dag- en nachtverzorging voor elk huidtype. De mousse met een babyblauw kleurtje, ziet er aantrekkelijk uit, is zacht van structuur en is subtiel geparfumeerd. Zodra het in aanraking komt met je huid, trekt het onmiddellijk in en voelt heerlijk fris aan. Deze mousse hydrateert je huid en zorgt voor verbetering van het zuurstofniveau en een verhoging van de weerstand tegen gifstoffen uit het milieu. Natuurlijke ingrediënten als kombucha en shiitake extract zorgen voor het regenereren van de huid.


Oxyvital Hydra Mousse (50 ml) ¤ 17,50

Good Looking Moisturizer
Skin Yoga Good Looking Moisterizer

is een licht getinte dagcrème, die heerlijk ruikt. De substantie is een zachte gel met reflecterende pigmenten, die de huid egaliseert, je gezicht een frisse uitstraling geeft en beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Deze moisterizer is niet alleen geschikt voor elk huidtype maar ook voor elke huidskleur. Met als basis de Hydra Mousse, is deze gekleurde dagcrème de finishing touch voor een hele dag er fris en verzorgd uit zien. Oxyvital, kombucha extract en roukou olie zorgen voor de stimulans van de huidfuncties.


Good looking Moisturizer (50 ml) ¤ 15,50

Oxyvital Tonic Spray
Skin Yoga Oxyvital Tonic Spray

is een verfrissende tonic voor elk huidtype. Na het schoonmaken van je gezicht, even je gezicht sprayen, laten drogen en je bent klaar voor de verdere verzorging. Heerlijk, geen gedoe meer met watjes maar met één druk op de spuitbus je huid hydrateren en voeden. Deze tonic spray is op basis van oxyvital, groene thee, granaatappel en lotus extract. Tip: gebruik deze tonic ook om je make-up te fixeren. Zodra je klaar bent met opmaken, even sprayen en je make-up zal gegarandeerd mooi blijven zitten.Oxyvital Tonic Spray (100 ml) ¤ 13,50

Het was voor mij een heel aangename ervaring om kennis te maken met deze nieuwe producten. Alle drie ruiken heerlijk, zijn prettig in gebruik en met een mooi resultaat. Naast deze positieve bevindingen, is het ook een verademing dat de aanschaf van deze producten geen aanslag is op je portemonnee. De Skin Yoga Face producten zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en schoonheidspecialisten. Kijk voor verkoopadressen op www.beautymagazine.nl