Smokey eyes onthuld!

Lichaam door Redactie Ze.nl
Smokey eyes

is veruit de meest gewilde look op make-up gebied. Helaas is het voor velen ook de moeilijkste om uit te voeren. Make-up autoriteit Thijs Willekes (onder meer bekend van het programma Looking Good) legt op zijn dvd Smokey Eyes stap voor stap in een paar eenvoudige stappen uit hoe je zelf die oogverblindende en felbegeerde smokey eyes maakt.

Thijs heeft niets te veel gezegd. Stap voor stap ís stap voor stap. Begeleid door een rustig muziekje en met zachte stem, soms iets te zacht, praat deze topvisagist je naar het geheim van de smokey eyes. Eerst wordt de boodschappenlijst besproken, want met welke materialen krijg je de mooiste resultaten. Denk niet dat je dan zwaar moet gaan inkopen, eigenlijk heeft iedereen de basis wel in huis. Een wimperkrultang en wat glittereffecten daargelaten.

Dan gaat het grote feest beginnen. Heel langzaam zie je Thijs aan het werk. Hij legt de do's en don'ts uit - laat nooit een lijntje huid tussen wimpers en eyeliner zien, volstoppen die handel - en het model verandert onder zijn handen in een beauty. Dat kunnen wij ook! Zo gezegd, zo gedaan! En het werkt. Wellicht is je arsenaal aan make-upkleuren wat minder groot dan dat van Thijs zelf, geen nood. Met weinig middelen, maak je de prachtigste smokey eyes. Sexy, sensueel én zakelijk. Er zijn zelfs drie verschillende soorten.

Een ding staat vast! Als je van make-up houdt, maar niet zo goed weet waar je moet beginnen, is het bekijken van deze dvd echt een must!

Meer over Thijs Willekes lees en zie je in het artikel Thijs Willekes: Less is more en de reportage Een kijkje in 'De wereld van Fiona'.

Afbeelding verwijderd door redactie

Thijs Willekes
Smokey Eyes stap voor stap
Duur: 15 minuten
Prijs: 9,95 exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL