Boost your lips?!

Lichaam door Redactie Ze.nl
De belofte

De Volume Booster Lipgloss bevat geavanceerde volumevergrotende ingrediënten die je lippen voller maken. Zogeheten collageen-bolletjes zorgen volgens Rimmel direct voor een revolutionair effect: 'een spectaculair volle look, die uren aanhoudt'. Bovendien hydrateert de gloss je lippen en laat lijntjes en rimpels verdwijnen. Rimmel belooft hiermee een stevigere en tot veertig procent vollere mond. Dat wilde ik wel eens testen..

De test

De lipgloss is verpakt in een mooie huls met chique rode dop. Aan de dop zit een fijn kwastje, waardoor je de gloss zeer precies en makkelijk kunt aanbrengen. De gloss zelf heeft een dikke structuur, maar smeert goed en is niet ontzetttend plakkerig. Bovendien ruikt de Volume Booster Lipgloss lekker. Tot zover dus alleen maar pluspunten.

Anders wordt het als we gaan kijken of Rimmel haar beloftes nakomt. Helaas zie ik weinig terug van de boost die de gloss zou moeten geven. Mijn lippen glimmen prachtig en ook de kleur Seduce (070) is erg mooi, maar een vollere mond toont mijn spiegelbeeld niet. Verder zou de volle look uren aanhouden. De gloss is echter na een half uur al sterk vermindert en na een uur is het echt tijd om bij te smeren. De volle look blijft nog altijd onzichtbaar.

Het eindresultaat

Rimmel geeft aan dat je lippen met de Volume Booster Lipgloss na vier weken dertig procent zachter en beter gehydrateerd zijn. Binnen twee tot vier weken neemt bovendien de elasticiteit toe en zijn rimpels minder zichtbaar. In die zin zouden we, bij langer gebruik, Rimmel het voordeel van de twijfel kunnen geven. Maar op korte termijn werkt de boost in ieder geval niet. Als je de boost vergeet, is het wel een mooie lipgloss die in zes schitterende kleuren verkrijgbaar is.

Afbeelding verwijderd door redactie

Rimmel Volume Booster Lipgloss
Adviesprijs: 8,49 euro
Verkrijgbaar vanaf augustus 2008 bij warenhuis, drogist en parfumerie
Rimmel Londen website