Make up: bareMinerals

Lichaam door Redactie Ze.nl

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben als ik met de bijbehorende kwast de i.d. bareMinerals foundation aanbreng. Het voelt aangenaam en ziet er erg natuurlijk uit. Gelukkig heb ik geen last van irritaties, want dat durf ik bij andere merken nog wel eens te hebben. Er is dus geen woord van gelogen als ze op hun website schrijven dat je zelfs met deze make-up kunt slapen. Door de honderd procent zuivere minerale make-up zonder onnatuurlijke toevoegingen is dit gewoon mogelijk. Daarnaast dragen alle foundations een onderscheiding van the American Cancer Foundation doordat zij een SPF 15 bevatten die de huid optimaal tegen UVA en UVB beschermd.

Het merk heeft zelfs onderzoek gedaan naar de werking van de foundation bij dames met acne en rosacea. "Het viel experts in de dermatologie op dat er een gemiddelde reductie van 31% in roodheid was, een gemiddelde reductie in dehydratatie van 73% en een gemiddelde verbetering van 49% van de gehele conditie van de huid (zachtheid, elasticiteit en huidtextuur). Deze studie bewijst dat i.d. bareMinerals foundation na slechts twee weken regelmatig gebruik, een waardevolle verbetering voortbrengt bij een huid die getroffen is door acne en rosacea", lezen we als conclusie.

Benieuwd of dit merk ook jou extra kan laten stralen, bezoek dan i.d. Make-up en ontdek het dichtstbijzijnde verkooppunt in jouw regio.