Actie: Win schoonheidsbehandeling van Yagua

Lichaam door Redactie Ze.nl
Yagua Beauty Juicer
Yagua Beauty Juicer

is een 100% natuurlijke fruitcocktail van guave, lychee, banaan, limoen. Er is ook aloë vera en kokos aan toegevoegd. Samen met de vitaminen en mineralen zijn dit belangrijke bouwstoffen voor een mooie en soepele huid. Yagua Beauty Juicer is nu ook verrijkt met collageen. Collageen is een natuurlijk eiwit dat essentieel is voor de aanmaak en opbouw van huidcellen. In combinatie met magnesium en aloë vera zorgt het voor een soepele en stralende huid. Yagua Beauty Juicer is een natuurlijke beautydrink, verkrijgbaar in een kleurrijke, trendy verpakking.

Win

Doe nu mee met deze actie en win 1 van de 5 waardebonnen ter waarde van ¤ 55,-. Deze waardebon wordt beschikbaar gesteld door Yagua en geeft recht op een schoonheidsbehandeling bij een Schoonheidsspecialiste bij jou in de buurt.

Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Yagua" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 4 mei 2009 tot 9.00 uur.

Yagua Beauty Juicer is verkrijgbaar bij alle Albert Heijn XL filialen, Super de Boer, Super Coop, Natuurwinkels en in veel gezondheidswinkels, sauna’s en bedrijfsrestaurants. Advieswinkelprijs is ¤ 1,89 per pakje (500 ml). Kijk op de verpakking voor nog meer kans op een schoonheidsbehandeling. Meer informatie vind je op www.yagua.nl