Product: Lekkere maskers van Dr. van der Hoog.

Lichaam door Redactie Ze.nl
Zomermaskers

Dr. van der Hoog introduceert speciaal voor de zomer drie nieuwe maskers voor een schone en frisse huid: Cocos Mint, Honing Peel-off en Dode Zee modder. Met de maskers van Dr. van der Hoog neem je zelf de verzorging van je huid ter hand. Je bent je eigen schoonheidsspecialiste. Vanwege de hoge kwaliteit is Dr. Van der Hoog al tientallen jaren marktleider in het maskersegment. De nieuwste maskers worden door velen met grote nieuwsgierigheid uitgeprobeerd. Daarom komt Dr. van der Hoog, na het recente succes van het Frambozenmasker, nu met drie nieuwe maskers.

Lekker verfrissend

Ze zien er aanlokkelijk uit en enthousiast laat ik mijn bad volstromen. Het eerste maskertje dat ik probeer, is het Honing Peel-off masker. Ik ben normaal geen fan van maskers die je van je gezicht af moet pellen. Om de één of andere reden blijven er altijd, zelfs na uitgebreid wassen, toch nog wat velletjes zitten waarop je door anderen wordt geattendeerd: "Er zit een velletje bij je oor..." Maar dit maskertje is zalig verfrissend. Het masker verwijdert alle onzuiverheden en dode huidcellen. Mijn huid is daarna stralend schoon en de poriën zijn zichtbaar verfijnd.


Weg zwarte puntjes!

Mijn favoriet is het Cocos Mint masker. Bij het opsmeren ruik ik de heerlijke geuren van Cocos en Mint en dat doet me denken aan een lekkere cocktail op een zonnig terras. Het masker heeft vochtregulerende en verfrissende eigenschappen op basis van tropische kokosolie, kokosmelk en pepermunt extract. Ook vanwege de zachte textuur is het een pure verwenning voor de huid. Het resultaat na één behandeling is een grondig schone en frisse huid, die heerlijk zacht aanvoelt. Weg met die vervelende zwarte puntjes op je neus!


Ontslakkend masker

Het belangrijkste bestanddeel van het derde masker dat ik probeer is modder uit de Dode Zee. Deze is verrijkt met een heerlijke, oosterse geur. Dr. Van der Hoog gebruikt een uitzonderlijke kwaliteit Dode Zee modder. Deze zuivert de huid, stimuleert de doorbloeding en heeft een ontslakkende werking waardoor het afvalstoffen onttrekt aan de huid. De toegevoegde vitamine E aan het masker werkt vochtregulerend en beschermend. Integendeel tot wat ik had verwacht, wordt het masker niet hard. Het is wel een lekker maskertje voor tussendoor, maar mijn favoriet blijft tot de Cocos Mint!