Nieuwe beautytrend: Perfecte borsten met tepeltatoeage

Lichaam door Marleen_S

Als je ontevreden bent over je borsten kun je een boobjob overwegen, maar wat als je niet helemaal blij bent met je tepels? Dan kun je die tegenwoordig gewoon laten tatoeëren. Streven naar perfectie tot in de (stijve) puntjes.

 
Ze verzinnen soms de gekste dingen in beautyland. We noemen een donuthoofd, de Fire Facial en face slapping tegen rimpels. Voor elk klein schoonheidsfoutje is wel een remedie te vinden. Nu ook voor vrouwen die niet echt gezegend zijn met mooie, euh, ronde tepels.
 


Het bestond al veel langer, je tepels laten tatoeëren, maar tot voor kort maakten alleen vrouwen die een borstreconstructie of boobjob hadden ondergaan gebruik van deze ?beauty? behandeling. Het bleek een klein succesje volgens The Telegraph, want nu schijnen steeds meer vrouwen aan te kloppen bij de plaatselijke tatoeëerder om dit te laten doen.
 
Je tepels verfijnen
De trend ontstond in het Engelse Liverpool. Precies, de plaats waar ook de vajazzle werd uitgevonden. Waar waren we toch al die tijd zonder? De Liverpoolse dames staan tegenwoordig in de rij om een zogeheten tittoo ? vat je ?m? ? te krijgen. Waarom? Om hun ongelijke, te grote of juist te kleine tepels te verfijnen.
 
Een tittoo valt nu dus ook onder het kopje cosmetische ingreep. De tepels en de areola ? het gebied rondom de tepels ? worden tijdens de behandeling ingespoten met inkt. Naast bijzondere kunstwerkjes, kun je ook ?gewoon? kiezen voor een mooi naturel kleurtje.
 
De behandeling is semipermanent, dus mocht het je toch niet bevallen, dan is de inkt na twaalf maanden ook weer weggetrokken. In Liverpool schieten speciale salons, die een tittoo behandeling aanbieden, als paddenstoelen uit de grond.
 

Voor manlief

De voornaamste reden om je tepels te laten bijtekenen, is toch wel het tevreden houden van manlief, vertelt Danielle Price. Zij is schoonheidsspecialiste in het plaatsje Essex en voert de tittoo behandeling steeds vaker uit. Ook vrouwen met ongelijke borsten ? en daarmee vaak ook ongelijke tepels ? willen graag een behandeling om alles mooi symmetrisch te maken. Zeker bij huidziektes waarbij de tepels en de areola zijn verkleurd, biedt deze tattoobehandeling een uitkomst, volgens de plaatselijke tatoeëerder.
 
Wij moeten nog een beetje aan het idee wennen, want naast je lover ziet verder niemand toch eigenlijk je tepels? Hmmm...
 
Wat vind jij van deze beautytrend, zou jij je tepels laten tatoeëren?