Product & Win!: Skinnovators

Lichaam door Redactie Ze.nl
Over Skinnovators

Caroline heeft een bindweefselaandoening waarbij de huid te weinig collageen aanmaakt. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Een gebrek hieraan geeft o.a. problemen bij wondgenezing, maar heeft ook tot gevolg dat rimpels sneller ontstaan. Deze huid vraagt daarom om een extra goede verzorging. Door haar aandoening volgt Caroline de laatste ontwikkelingen op huidverzorgingsgebied al jaren op de voet en constateerde dat veel innovatieve, bewezen werkzame producten pas laat of helemaal niet in Nederland op de markt verschijnen. Zelf liet ze haar favoriete producten uit Amerika overkomen, waaronder het merk emerginC.

Toen ook haar omgeving enthousiast bleek over dit merk, en de in Amerika bestelde aantallen steeds groter werden, zocht ze via google contact met de producent. Het merk bleek verkrijgbaar van Amerika tot Australië verkrijgbaar te zijn, maar nog nergens in Europa. Toen Caroline zei dat 'zij dat dan wel zou gaan doen' nam de producent dit voorstel serieus. Ze moest aan de slag met een businessplan en nu staat ze aan het hoofd van Skinnovators, opgericht in januari 2010, en is daarmee officiële importeur van emerginC.Skinnovators zet zich in om internationaal succesvolle merken te vinden en naar Nederland te halen. Zo wil Skinnovators zich ontwikkelen tot een significante speler in de markt van innovatieve huidverzorging.

De lancering van emerginC zal op tv, internet en in de pers ondersteund worden met een uitgebreide mediacampagne. Skinnovators zal haar tweede internationale merk in eind juni presenteren.

Over emerginC

EmerginC, dat internationaal verkrijgbaar is in top spa's en professionele salons, kwam in 1996 voor het eerst in Amerika op de markt met één enkel product, een zeer hooggeconcentreerd vitamine C serum. Door het succes dat hierop volgde bestaat emerginC inmiddels uit een opvallende lijn producten voor mannen en vrouwen waarvan er vanaf nu 25 verkrijgbaar zullen zijn in Nederland. De producten bevatten hoge concentraties natuurzuivere vitaminen, antioxidanten, fruitzuren, peptiden, botanische extracten, essentiële oliën en huididentieke anti-age werkstoffen, en uitsluitend natuurlijke conserveringsmiddelen.


Alle emerginC producten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en parabenen
Geen dierlijke ingrediënten of dierproeven
Verpakkingen worden bedrukt met plantaardige inkt en geprint op 100% recycled papier en/of Forest Sterwardship Council (FSC) gecertificeerd papier
Gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten voor maximaal resultaat

De nieuwste technologische ontwikkelingen en inzichten worden toegepast in de productie en samenstelling van de gehele lijn. Hierbij wordt nauw samengewerkt met huidspecialisten en beauty professionals; zij streven immers naar snelle, zichtbare resultaten.

De producten zijn reeds verkrijgbaar via www.skinnovators.com, Bloom in Laren en Babassu in Leiden. Er zullen snel meer professionele salons, spa's en high-end retailers volgen. Babassu verzorgt tevens de emerginC producttrainingen voor professionals.


Kennismaking voor vrOuw.nl
Wil je kans maken op een 'emerginC vitamine C serum' t.w.v. ¤ 85? Geef dan antwoord op de vraag "Hoeveel vitamine C bevat het serum waarmee emerginC zo succesvol werd?" en mail je antwoord naar marjon@vrouw.nl. In totaal worden er drie weggegeven!