De Complete Huishoudgids.

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

In dit boek zijn alle nuttige tips die door lezers aangereikt werden en adviezen op 432 pagina?s samengebracht. Het leuke, handzame rode boekje met hard kaft, staat boordevol praktische adviezen voor in- en rond het huishouden. Alle onderwerpen staan op alfabetische volgorde en zijn zo, en via het trefwoorden register, gemakkelijk op te zoeken.

Het boek puilt bijna uit van de duizenden (milieuvriendelijke) tips waarmee je in en om het huis honderden euro?s zou kunnen besparen. Naast tips als: * Hoe maak je taai knäckebröd weer knapperig, gebruiken van olijfolie voor huishoudelijke klusjes en een compleet kalkdossier over kalkproblemen en de oplossingen, vind je in ?De Complete Huishoudgids? bijvoorbeeld ook een van A tot Z vlekken en schoonmaak gids, tips voor hoe en met wat te wecken en een hoofdstuk over energie en milieu.

De vele handige tips zijn door meer dan 10.000 lezers van de kranten rubriek aangereikt, en zijn gemakkelijk te begrijpen en te volgen. Het is verrassend en leuk om te lezen hoe mensen vroeger, in de tijd voor de vlekken oplossers en (af) wasmachines, een huishoudelijk "probleem" oplosten. Zo schijnt yoghurt ook een perfect antiklitmiddel te zijn voor je haar, groene zeep is een wonder middel en maak je ribbroeken mooi door een washandje met zout?

Behalve de vele tips, staan er ook websites vermeld voor meer informatie bij bepaalde onderwerpen. Dit maakt het boek ?De Complete Huishoudgids?, met tips uit grootmoedertijd tot nu, inderdaad een geheel Complete Huishoudgids.

Afbeelding verwijderd door redactie
Emile Bode - De Complete Huishoudgids
ISBN 90453-0400-7
Uitgeverij Bzztoh
15,00

* Stop het in de broodrooster.