Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Weet je nog wel...

Zoek je een leuk cadeau voor je vader, moeder of één van je grootouders, dan zit je goed met dit boek. 'Weet je nog wel...' is bij uitstek geschikt voor een iets oudere doelgroep. Luisterend naar de liedjes zullen ze in gedachten terug gaan naar de tijd dat ze over de dansvloer zwierden met hun geliefde.

De 24 bekende oud-Hollandse hits staan op één cd. De meest gezongen nummers van vroeger, uitgevoerd door de originele artiesten zoals Willy Alberti & Johnny Jordaan, Vader Abraham, Gert Timmerman, Wim Sonneveld, Eddy Christiani, Manke Nelis & Johnny Meijer, Conny Vandenbos, Max van Praag en Annie de Reuver.

Afbeelding verwijderd door redactie


Ken je de tekst niet meer? Kijk dan in het boek, want daar vind je alle songteksten. De uitgeverij richt zich merkbaar op de iets oudere doelgroep. De teksten zijn extra groot en goed leesbaar afgedrukt. Op deze manier kunnen de ouderen het ook makkelijk lezen. Het boek heeft een harde kaft en de cd-hoesjes zijn aan de binnenkant van de kaft bevestigd. Dat is handig, want zo heb je het boek altijd bij de hand als je de cd wil draaien.]

Kun je alle nummers dromen? Draai dan de tweede cd. Dit is een instrumentale meezing cd in een iets lager tempo, zodat je de 24 liedjes zelf makkelijk kan meezingen. Althans dat zegt de uitgever. Als je de nummers helemaal niet kent, is het toch lastig klusje. Deze cd is ideaal om te gebruiken tijdens voordrachtjes op familiefeestjes en andere gelegenheden waar je lekker mag zingen, zonder dat iedereen er gek van op kijkt.

Afbeelding verwijderd door redactie


Samen zingen
'Weet je nog wel...'
De meest gezongen liedjes van vroeger


Uitgegeven door: Disky
Geschatte tijd: 1:17:15 (1), 1:19:29 (2)
Adviesprijs: 24,95 euro
Verkrijgbaar vanaf begin maart