Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Laat je meevoeren door de passie

La Vigna verleidt je met haar aangename stem en haar twee mannen (Jeroen van Vliet op piano en Guus Bakker op contrabas) met prachtige en afwisselende muziek. Een optreden dat gaat over het verlangen naar, een show die tegelijkertijd grappig en melancholisch is, met cabaretachtige intermezzo's over de mannen uit haar leven. Het begin van de show is normaal, misschien zelfs een tikje degelijk, maar naarmate de avond vordert wordt La Vigna steeds verleidelijker en sleept ze haar publiek mee.

La Vigna gaat terug naar haar roots, met een afwisselend repertoire dat balanceert tussen evergreen en chanson. Met passie brengt zij werk van Tom Waits tot Bløf, en van Johnny Jordaan tot Marlene Dietrich.

La Vigna, van oorsprong afkomstig uit Nederland, droomt al jaren over haar grote successen in het buitenland, o.a. in Parijs, Barcelona, Helsinki en Berlijn. Nu is echter de kans voor het Nederlandse publiek om kennis te maken met dit grote talent.

Mojo Theater Productions is er namelijk onlangs in geslaagd een aantal exclusieve concerten te boeken van de wereldberoemde zangeres/performer/comédienne La Vigna. Hou de speellijst in de gaten, want door dit muzikale gezelschap wíl je gewoon verleid worden. Een echt genot voor oog en oor.

Informatie en Speellijst

Zang: La Vigna
Piano: Jeroen van Vliet
Contrabas: Guus Bakker
Techniek: Tim Swarthoff