Ik Omhels Je Met Duizend Armen (+ WIN!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Giph, een 27-jarige succesvolle Utrechtse schrijver, heeft net zijn moeder verloren na een lang en slepend ziekbed. Samen met zijn vriendin Samarinde, arts en veelgevraagd model, en zijn vriendenclub gaat hij op vakantie naar La Palma om bij te komen. De groep rijke, bekende twintigers logeert daar in een luxe villa en brengt de tijd door met eten, drinken, vrijen en flink feesten.

Maar Giph kan er niet van genieten. Zijn relatie met Samarinde staat onder spanning en dit heeft alles te maken met de dood van zijn moeder. Toen die stervende was, verbleef Samarinde in Japan voor een fotoshoot. De doodstrijd en uiteindelijke euthanasie van zijn moeder hebben Giph sterk aangegrepen, maar hij is niet in staat dit met Samarinde te delen. Terwijl zijn vrienden zich prima vermaken op het eiland, verzamelt Giph moed om het uit te maken met Samarinde. Maar dan blijkt zij zwanger te zijn...

Afbeelding verwijderd door redactie

Zie ook www.ikomhelsjemetduizendarmen.nl

Bekijk de trailer op Vrouw.nl:

Op Vrouw.nl geven we deze week 3 x 2 kaarten weg voor de film Ik Omhels Je Met Duizend Armen. Om kans te maken op deze kaarten, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie speelt de rol van Giph in Ik Omhels Je Met Duizend Armen?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 10 maart a.s.