Failure to Launch

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Tripp (Matthew McConaughey) is een 35-jarige aantrekkelijke en ook uiterst succesvolle man. Hij lijkt alles te bezitten waar een vrouw voor valt. Alleen is er een ding mis met hem: deze 35-jarige vrijgezel woont nog bij zijn ouders. Die zijn niet zo blij met hun zoon, want zijn aanwezigheid neemt voor hen een hoop vrijheid weg. Ze krijgen een idee: waarom Tripp niet verliefd laten worden op een mooie dame? Daar komt 'matchmaker' en specialiste in verlatingsangst, Paula (Sarah Jessica Parker) dus in het spel. De rest van de film doet zich eigenlijk al raden: Tripp wordt verliefd en de waarheid komt aan het licht. Uiteindelijk vliegt het tweetal elkaar toch in de armen. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Afbeelding verwijderd door redactie

Failure To Launch is een leuke, onschuldige komedie, alhoewel het verhaal eigenlijk weinig om het lijf heeft. Het gaat om de charme en de vrolijkheid van de acteurs die hun werk goed doen en zorgen voor hilarische momenten. Een extra leuke rol is die van Paula's vriendin Kitt (Zooey Deschanel) die een grote belofte is voor de toekomst.

Het is niet echt een originele film, maar hij bezit wel alle ingrediënten voor een gezellig avondje uit en daar is ook wel wat voor te zeggen toch?

Failure to launch draait sinds 22 maart in de Nederlandse bioscopen.