De meest ongemakkelijke high five-momenten

Vrije tijd door Marleen_S
Een high five geven of krijgen: het is soms best moeilijk. Krijg je ineens een mep in je gezicht of blijft je hand ergens in de lucht hangen. Ai, awkward! Wij verzamelden de meest ongemakkelijke momenten uit de high five-geschiedenis.

Sommige high fives zijn zo tenenkrommend awkward dat je er spontaan plaatsvervangende schaamte door krijgt en zin hebt om zelf een high five tegen je beeldscherm te geven. Anderen zijn weer om te huilen van het lachen wanneer een high five niet wordt beantwoord. Geniet en schaam mee! We trappen af met een compilatie van de meest ongemakkelijke high five momentjes. Om er alvast lekker in te komen.


Deze presentator snapt 'm niet helemaal. Serieus, een blinde (!) man high fiven?


Deze Duitse jongens besloten een high five-prank uit te halen op straat. Hi-la-risch.


Ook bij celebs gaat een high five niet altijd zoals het moet. Zoals bij Kanye West en John Mayer. Rond minuut 0:26 doen ze het voor. 


GOAAAL!! Deze quarterback blijft maar zoeken naar iemand om te high fiven. Toegegeven: hij geeft niet gauw op. Just hanging around.


Afgaan tijdens het achtuurjournaal, nog zo'n eentje. Gelukkig gaat poging twee al beter. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen. Scroll even door naar minuut 0:23.


Of de reporter eventjes het publiek achter zich een high five wilde geven. Nou, daar was één man niet zo heel erg blij mee. 
 

Welke high five vind jij het meeste awkward? En wat was jouw meest ongemakkelijke high five ooit?