De grappen van 1 april

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het is twee april dus tijd om terug te kijken op alle grappen die gisteren met ons zijn uitgehaald. En dat waren er flink wat in Nederland! Ben jij gisteren een vreemd bericht tegen gekomen in de media? Lees dan snel verder om te kijken of jij ook in de maling bent genomen.


Lever je hondenpoep in
Tientallen mensen reageerde woedend op een grap van De Trompetter. De krant plaatste het bericht dat hondenbezitters voor 2 april hondenpoep moesten inleveren bij de gemeente. De gemeente zou daar DNA uithalen om overlast tegen te gaan. Als de baasjes dit niet deden kregen ze een boete van 104 euro (104= 1-04= 1 april). Verschillende hondenbezitters zijn daadwerkelijk met een zakje poep naar de gemeente gegaan.


Uniek Gronings gen
Het GRUNN1-gen zou een gen zijn wat alleen onder echte Groningers voorkomt. De onderzoekers van Rijksuniversiteit Groningen claimden dat het gen zorgde voor de typisch Groningse karaktertrekken. Bij andere Nederlanders komt het gen niet voor.


Poptulips
Bloementeler Niels zou een geweldige uitvinding hebben; de ‘poptulips’. Je stopt een zak bloembollen in de magnetron, zet die aan en binnen no-time heb je verse tulpen. De tulpen zijn eerst een beetje slap, maar zullen daarna gegarandeerd omhoog schieten.


Gigolo’s gevraagd bij Zwarte Cross
Gigolo’s op de Zwarte Cross, voor sommige vrouwen klinkt dit niet eens zo slecht. De organisatie zou een enquête hebben gehouden onder de vrouwelijke bezoekers en daaruit bleek een enorme behoefde aan de gigolo’s. Volgens de organisatie was zelfs 58 procent van de vrouwen voorstander van een bordeel op het terrein.


C. Leeuw aan de telefoon
Het dolfinarium nam dit jaar het heft in eigen handen. Elk jaar wordt het amusementenpark overspoeld met telefoontjes voor meneer C. Leeuw. Dit jaar werden de bellers daadwerkelijk doorverbonden met een opgetogen meneer C. Leeuw. (Snap je? Zeeleeuw... hahaha!)


Bron,bron,bron,bron,bron