Grenzeloos leedvermaak - Wat dóe ik hier?

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Maar daar denk je natuurlijk niet aan als je na maanden aftellen eindelijk met je koffertje op het vliegtuig stapt. Ver weg van de hectiek van alledag en op weg naar je zorgvuldig uitgezochte paradijs.
Daniel had natuurlijk nooit kunnen vermoeden dat hij na een zwempartijtje in de vrije natuur onder een stralende hemel nog weken opgescheept zou zitten met vreemde bulten vol met maden.
En als Victoria geweten had welke ellende er over haar heen zou spoelen, zou zij nooit in dat vliegtuig zijn gestapt. En wanneer iemand Irene over die loslopende hongerige tijger had verteld, zou zij zonder aarzelen haar reis geannuleerd hebben.

Dan Hiscocks verzamelde in Grenzeloos leedvermaak maar liefst 51 voorbeelden van vakantieleed. Ieder verhaaltje is een hoofdstuk en heeft zijn eigen schrijver of schrijfster. De schrijfstijl loopt dan ook zeer uiteen. Van echte verteljuweeltjes tot droge verslagen en alles ertussenin.
Een van de weinige reisboeken die je niet in de buurt van een reisbureau zult aantreffen.

Ondanks de inhoud is dit boekje ideaal voor onderweg. Juist door de korte puur-vermaak verhaaltjes is het uitstekend materiaal om wat tijd te doden tijdens files of andere vervelende wachtrijen op weg naar je vakantieadres.

Een tussendoor boekje dat, eerlijk is eerlijk, scoort op leedvermaak. Zeker voor de mensen met een krap banksaldo of snipperdagenbestand, is het een cadeautje en absoluut een pleister op de wonde. Maar voor ieder ander die houdt van waar gebeurd en het heerlijke gevoel van: godzijdank was ik er niet, zal dit boekje een bron van vermaak zijn.

Afbeelding verwijderd door redactie

Grenzeloos leedvermaak ? Wat dóe ik hier?
Dan Hiscocks
208 bladzijden
Uitgeverij: Bzztoh
Adviesprijs: 12,50 euro
ISBN: 90 453 0310 8

Bestel nu!

Grenzeloos leedvermaak