Deze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar qua vriendschap  

Vrije tijd door Sandra E

Je sterrenbeeld zegt veel over je persoonlijkheid. Je karaktertrekken, waardes en visie op het leven staan beschreven op basis van je geboortedag. Logischerwijs zijn er ook andere sterrenbeelden die wel of niet bij jouw persoonlijk passen. Benieuwd of het klopt wat de sterren zeggen over jouw beste vriendschappen? Oké, je hoeft niet meteen je Weegschaal-vriendin aan de kant te zetten... maar lezen kan nooit kwaad.

sterrenbeeld vriendschappen

Lees ook: Horoscoop 2.0: Dit vertelt je ascendant over je persoonlijkheid

Ram

De meeste van je vrienden kijken tegen je op en willen graag bevriend met je zijn. Je bent makkelijk in de omgang: je maakt tijdens vakantie vast meteen veel nieuwe maten. Deze horoscopen passen het beste bij de Ram: Waterman, Stier, Leeuw en Weegschaal.

Stier

Je neemt vriendschappen serieus en hebt nog goede vrienden over die je sinds de basisschool kent. Je gaat dus voor lange vriendschappen. Welke horoscopen passen dan het beste bij je? Dat zijn de Steenbok, Vissen, Kreeft en Maagd.

Tweeling

Ben je een Tweeling? Dan is er een grote kans dat iedereen je mag. Een Tweeling is sociaal, luistert goed en mensen zijn graag in je buurt omdat je grappig bent. Jij kunt het goed vinden met een Ram, Leeuw, Weegschaal en Waterman.

Kreeft

Een Kreeft doet weinig moeite om vrienden te maken. Je hoopt dat een vriendschap je zo in de schoot geworpen wordt zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Dat gebeurt natuurlijk nooit... maar eenmaal bevriend met iemand, ben jij loyaal en behulpzaam. Je persoonlijkheid past perfect bij een Stier, Maagd, Schorpioen en Vissen.

Leeuw 

Een Leeuw verlangt van haar vrienden dat ze haar neemt zoals ze is. Als ze iets van jou niet accepteren dan kun je daar slecht tegen en zal de vriendschap langzaam eindigen. Zelf sta je graag in de belangstelling en je houdt er niet van als de aandacht van je weggenomen wordt. Met welke horoscoop matcht een leeuw goed? Dat zijn: Tweeling, Ram, Weegschaal en Boogschutter.

Maagd

Maagden zijn over het algemeen best verlegen. Wanneer je eenmaal vrienden bent, zijn ze ook voor het leven. Maagden kunnen het goed vinden met de Kreeft, Schorpioen, Stier en Steenbok.

Weegschaal

Vrienden komen graag naar je toe voor advies. Een Weegschaal omringt zich dan ook met veel vrienden en grote groepen. Een Weegschaal is sociaal en is ijzersterk in zijn communicatie. De Leeuw, Boogschutter, Tweeling en Waterman passen goed bij een Weegschaal.

sterrenbeeld vriendschappen

Schorpioen

Een Schorpioen heeft een handjevol vrienden. Niet veel, maar het zijn wel onbreekbare banden. Je biedt altijd betrouwbaar en eerlijk advies en iedereen kan bij je terecht. Een Schorpioen matcht het best met een Maagd, Steenbok, Kreeft en Vissen.

Boogschutter

Ben jij Boogschutter? Wat een geluk! Jij bent makkelijk om een vriendschap mee te sluiten. Je bent charmant, behulpzaam en houdt rekening met anderen. Deze horoscopen passen het beste bij je: Weegschaal, Waterman, Ram, Leeuw.

Steenbok

Vriendschap is heel belangrijk voor je. Je bent loyaal en je geeft veel om je vrienden. De Schorpioen, Vissen, Stier en Maagd zijn een perfecte match voor een vriendschap met een Steenbok.

Waterman

Een Waterman heeft veel vrienden, maar ze moeten niet té plakkerig worden. Je wordt benauwd bij het idee dat je je aan iemand moet hechten. Deze horoscopen passen het beste bij je: Weegschaal, Ram, Tweeling en Boogschutter.

Vissen

Jij bent altijd degene die een luisterend oor biedt en mensen weten je dan ook te vinden als ze wat kwijt willen. Sterrenbeeld die goed bij een Vissen passen zijn: Steenbok, Stier, Kreeft en een Schorpioen.
 
Lees ook: Dit huisdier past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld