⁠⁠Meer lezen deze zomer? Deze 5 boeken moet je hebben

Vrije tijd door Juliët

Ben jij ook dol op lezen en wil je deze zomer weer een paar nieuwe erbij? Dan heb je geluk, want deze zomer komen er weer heel wat boeken aan. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. Jij vermaakt je wel deze zomer.

Deze 5 boeken moet je hebben voor deze zomer

 

1. Suzanne Vermeer - Bloemeneiland - €17,50

Hou je van spannende boeken? Dan is deze thriller van Suzanne Vermeer wat voor jou. Het boek gaat over Pien die sinds de dood van haar moeder er behoorlijk doorheen zit. Om haar thuissituatie te ontvluchten en energie te krijgen, besluiten zij en haar beste vriendin Leonor op vakantie te gaan. Alleen Pien krijgt een mysterieus bericht. Dit spoor brengt hen naar het groene Madeira. Wanneer er steeds meer geheimen naar boven komen, lijkt alles wat Pien dacht te weten over haar verleden anders te zijn. Hoe loopt dit af?

 

 

boek

 

 

2. Jill Mansel - Een dag om nooit meer te vergeten - €23,99

Heb jij al eens de Feelgood boeken gelezen van Jill Mansell? Zo niet, dan wordt het hoog tijd. Haar nieuwe boek "Een dag om nooit meer te vergeten" moet je echt gaan lezen. Het gaat over Lottie die te gast is op een bruiloft. Daar ziet ze Max voor het eerst in vijftien jaar. Hun laatste kus was de beste uit Lotties leven. Er gebeurde alleen iets schokkends, waardoor ze uit elkaar dreven. Nu hij weer hier is, plaagt hij Lottie zoals vanouds. Ruby's man Peter zal het huwelijk inzegenen. Alleen komt de waarheid boven tafel. Zal de bruiloft nog wel plaatsvinden?

boekje

 

3. Kristin Hannah - De vergeten vrouwen - €22,99

Dit verbijsterende en ontroerende verhaal heeft bij ons in ieder geval indruk gemaakt. Deze roman gaat over de twintigjare verpleegster Frances. Ze is opgegroeid op een idyllisch eiland voor de kust. Ze wilde school afmaken, trouwen en in haar moeders voetsporen treden. Maar het is 1965 en de wereld is aan het veranderen. Wanneer haar broer vertrekt om te verchten in Vietnam, besluit ze zich aan te melden als verpleegkundige in het leger. Frances is onvoorbereid op de chaos die ze daar aantreft. Dit is een prachtig verhaal uit de geschiedenis.

boekje

 

4. Ann Napolitini- Je bent prachtig - €24,99

Deze roman is de nummer 1 bestseller uit Amerika. Een schitterend en vooral meeslepend familiedrama. Het gaat over vier zussen en onmogelijke liefde. De introverte William Waters trouwt met de bruisende Julia Padavano. Julia en har drie zussen zijn onafscheidelijk. Maar dan komt de duisternis uit Willims verleden nar boven. Het resultaat is een catastrofale familiebreuk. Kan liefde een gebroken hart maken?

boek

 

 

5. Yvette Manessis Corporon - De zomer van mijn leven - €20,99

De laatste uit het rijtje boeken. Ken jij het boek "De zomer van mijn leven" al van Yvette Manessis Corporon? Een roman over gevoel over keuzes en een sterke band tussen generaties vrouwen. In dit verhaal heeft Daphne haar leven eindelijk op rails. Ze heeft een nieuwe vriend en wil met hem trouwen op Erikoussa. Ze wordt overspoeld door herinneringen. Ze beleeft de warmte en tradities van de eilandbewoners en ze ziet haar lieve, wijze grootmoeder terug.

 

 

boek