Gebundelde geboortegedichtjes

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Een wonder in een wiegje
zo lief, zo pril, zo klein
een schitterend nieuw leven
te mooi om waar te zijn!

Slechts een impressie van de ruim 80 (!) geboortegedichtjes die de auteurs de afgelopen jaren schreven en verzamelden. De gedichtjes hebben verschillende thema's. Veruit de meeste zijn 'gewone' gedichtjes die voor iedereen geschikt zijn. De ene wat zoeter, de ander wat stoerder van toon. Speciaal voor tweelingen (en drie- en vierlingen), adoptiekindjes en te vroeg geboren baby's zijn op maat geschreven teksten in het boekje gezet. Voor elk wat wils dus.

Het boek is erg mooi en stijlvol uitgevoerd. Het heeft een harde kaft en de teksten worden afgewisseld met prachtige kleurenfoto's van - je raadt het al - pasgeboren baby's. De bundel is een perfect cadeau om aan iemand te geven die pas zwanger is. Dan zijn de gedichtjes namelijk nog nuttig en eventueel te gebruiken ter inspiratie voor het geboortekaartje. Maar als kraamcadeau kan natuurlijk ook...

Afbeelding verwijderd door redactie

Jouw gedicht in de volgende uitgave van 'Geboortegedichtjes'?

Heb je zelf een mooi geboortegedichtje en lijkt het je leuk om in het volgende boek van Marianne Busser en Ron Schröder te verschijnen? Stuur dan vóór 29 mei 2006 je mooiste gedichtje naar The House of Books, querina.isebia@thehouseofbooks.com. En misschien win je er zelfs een prijs mee.

Wat kun je winnen?
1e prijs: Bon van Prénatal ter waarde van ? 100,-
2e prijs: Gesigneerd boekenpakket van Busser & Schröder
3e prijs: Het grote sprookjesboek van Busser & Schröder

Geboortegedichtjes
Marianne Busser en Ron Schröder
The House of Books
80 pagina's, 20 x 20 cm
ISBN 90 443 1498 X