Ons nieuwe zusje BFLmag: de eerste E-glossy voor op je tablet!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Steeds meer dames lezen online, en steeds vaker vanaf een tablet. Lekker thuis op de bank met een kop thee en je online magazine: hoe fijn is dat. Daarom is er nu BFLMag: de eerste luxe glossy speciaal voor op je tablet!
 
Houd jij wel van een beetje glitter & glamour in je leven? Dan is wellicht ons nieuwe zusje BFLmag.com een leuke toevoeging in je rijtje favoriete webmagazines! BFL staat voor Beauty, Fashion en Lifestyle en is daarmee your Best Friend in Luxury. Maar BFLmag is geen online magazine aoals bijvoorbeeld Ze.nl, maar is een E-glossy voor op je tablet! Wat je kunt verwachten van BFL is groot beeld, mooie beauty- en fashionartikelen, human interest-verhalen, shoppings, video, reizen en psyche. BFLmag biedt als enige E-glossy de beleving van een printmagazine in een online jasje. Met elke maand een (gratis) bomvolle nieuwe editie in de appstore! 
 

Interactief
Het grappige is dat wanneer je BFLmag op je tablet leest, dat je bijvoorbeeld alle producten die je ziet, aan kunt klikken en direct kunt kopen; het ontwerp is heel erg interactief. Erg leuk: na het verschijnen van meerdere edities, is het mogelijk om een volledig BFLmag-profiel met gepersonaliseerde content te verkrijgen. Dus een magazine speciaal op jouw interesses aangepast!

Gratis downloaden

De eerste editie kun je nu gratis downloaden in de Apple-store of de Android kiosk. Heb je geen tablet? Geen probleem, je kunt ‘m ook gewoon op je desktop bekijken via BFLmag.com. Maar vanwege de mooie foto’s en de grootte van deze online E-glossy is de beleving optimaal op je tablet. 

Ga jij 'm downloaden?